Tweety92 Merhabalar 27 haftalık hamileyim geceleri sağa sola yatmaktan sanırım sırtımda inanılmaz bir ağrı var boynumu zor sağa sola çevirdiğim zamanlar oluyor.sizce bu haftalar normal mi rahatlamak için ne yapmam lazım
mysweetbaby Tweety92 aynı şeyi bende yaşıyorum bende 27 haftadayım ama benim sırtım değilde belim ağrıyor kopuyor gibi sanki.bazen kalkıp oturur gibi uyuyorum :( neyseki ayaklanınca geçiyor kendinden
Tweety92 mysweetbaby ya bazen korkuyorum da corono haberlerini görünce ondan olabilir mi diye de bu haftalarda normal sanırım ilk defa bugün bebeğimin kaburgalarıma vurduğunu hissettim hem sırt ağrısı hem de nefes de biraz zorlanma olunca panik oldum sanırım
mysweetbaby Tweety92 yok korkmayın genelde tüm hamileler yaşıyor.bebek döndü mü sizin? Baş aşağıdaysa ayaklarla kaburgaya vuruyordur.benimki hala ters o yüzden kaburgalarım rahat :)
Tweety92 mysweetbaby hiç bilmiyorumki 10 gün önce gitmiştim kontrole normaldi 🤗 bugün sabah ilk defa hissettim dönmüş olabilir mi
mysweetbaby Tweety92 olabilir bebişin keyfine göre :)) bu arada magnezyum verdiyse doktor o çok iyi geliyor ağrılara