Tugra19 Post açmıştım ağrım var diye kontrol ettim ve iki taraf iç kısımda kalın ve sert damarlar var mor siyah gibi yarın için kalp damar bölümünden randevu aldım tedavi şekli nasıl acaba birde normal Doğuma engel olurmu 😢
canbebegim0 Tugra19 bende de olustu ama gebelik suresince tedavi edilemiyor diye biliyorum doktorum suan bisey yapamayiz karnini altini sikan camasirlar giy ve varis corabi kullan demisti gebelik sonrasi geciyormus bu varisler dr gittikten sonra da bilgi verirsen sevinirim
Tugra19 canbebegim0 bu 2. Gebeliğim ilk de yoktu soğuma engel falan diyorlar ondan korkuyorum ilk normal Doğum yapmıştım
canbebegim0 Tugra19 belki zorlar elbette ama normal dogum yapan tanidiklarim var varisi olupta insallah sikinti yasamazsiniz
Tugra19 canbebegim0 doktordan geldim canım kan tahlili ve ultrason çekildi damarlarda pıhtı olmadığı için ilaç vermedi uzun yürüyüş ve ayakta kalmak yasak varis çorabı kullanıcam
canbebegim0 Tugra19 cok sukur o zaman sevindim sizin adiniza bende de ayni sorun var insallah dogum sonrasi rahatlariz sabit ayakta kalmak yasak evet daha da sisiyor ya