Irem_ezgi Merhabalar anneler.. Benim sorum olacakdi. 9 hafta 3 gunluk gebelikde bebegin kalbi durursa Anne hissedebilirmi ? Ve bebegini oynadini hisedermi anne adayi ? Cevaplariniz icin simdiden tskler
MervEslinArden Irem_ezgi bebeği o haftalarda hissetmesi çok zor ultasona girmeden bilineceğini sanmıyorum kalp atışınıda
ek-istanbul Irem_ezgi Irem_ezgi kalp durmasını bilmiyorum ama hareketlerini hissetmek mümkün değil çünkü kuru fasülye kadar birşey oluyor ve hareket edecek bir canlı olmuyor.
Zeyno_65 Irem_ezgi hayır bebeği hissedemezsin. Ama Allah korusun bebekte bi sıkıntı olunca sende kanama aşırı sancılanma falan olmazsa yine sen birşey anlamazsın. En erken 19-20 haftada hareketlerini hissedebilirsin
Sermec27 Irem_ezgi maalesef hissedemez canım ileri haftalarda hissedebilirsin hareket etmezse ilk gebelıkse 24 haftaya kadar hareket hissetmeyeblrsn 17 haftadan beri hareket hissetmeye başlayabilirsin ama 25 e kadar düzensiz olur 30 haftadan sonra bebek düzenli hareket eder mesela benım ilk bebeğimin 7 haftalıkken kalbı durdu hiç belirti vermedi 2 hafta sonra kontrolde öğrendim oğlumu 38 haftalıkken kaybettim 3 saat hareket etmemişti 😔yani bu kalp durması gebelerde ileriki haftalarda olursa belırtı verir
Irem_ezgi Sermec27 ayy cokk uzuldum ya 😔😔benim de korkum bundan.. bisey olacak diyeee.. allahim yardimcin olsun
132025 Irem_ezgi hareket hissetmek mümkün değil canım benim 2 ay önce bebeğimin kalbi durmuştu 2 gün çok kasık sancısı çektim ve kahverengi akıntı gelmeye başlamıştı anlamıştım bişey olduğunu ama kimisinde hiç belirti olmuyomuş
UrasEgeninannesi Irem_ezgi bebek hareketleri genelde 19.haftalarda hissediliyor en erken. Şu an hissedemezsin canım. Kalbinin durduğunu düşünüp kendini o psikolojiye sokma tavsiyem. Bu psikoloji insanı yiyip bitiriyor.
Sermec27 Irem_ezgi canım olacagı varsa maalesef sen ne yapsan da oluyor Allah ne kadar ömür verirse o kadar oluyo canım ki gebeliğim boyunca her seye dikkat ettim yememe içmeme hareketlerime kontrollerime ama bazen olmayınca olmuyor Allah ne derse o oluyor rabbim beterinden saklasın inşallah rabbim sizlerin evladını size bağışlasın inşallah 🤲
Merlin00 Irem_ezgi dusunmemeye calis cnm. Bende 8+3 um. Ilk basta kese goruncek mi, bebek goruncek mi, kalp atisi olcak mi diye basliyor bu silsile. Doguma kdr devam ediyor. Olacagi varsa oluyor. Dusunmemeye calis. Hepimiz ayni durumdayiz inan
Cemrenur Irem_ezgi ben tam 9+3 iken ultrasona girdim doktor bakın el sallıyor dedi kıpır kıpırdı ama hissetmiyordum asla en erken 20. Haftada hissediliyor
Irem_ezgi Cemrenur peki eve hic kalbini dinlemek icin makine aldinmi karnina koyuyosun kalbini dinlemek icin hani ondan aldinmi ?? Bbende var ama duyamiorum..
Irem_ezgi Sermec27 amin canim. Amin.. Bende 1 dusuk yaptim.. o yuzden bu kdr cok korkularim var.. cok zor allahim yardimcimiz olsun
Sermec27 Irem_ezgi kotüyü cagırma canım ben hep korktum ve kötüyü cagırdım Allah ne derse o olur sen Allaha havale et inşallah bebeğini kucagına alırsın 🤲
Cemrenur Irem_ezgi hayır almadım zaten hastanedeki ultrason cihazlarıyla bile zor duyuyormuşuz canım sıkma canını o düşünce bemde de var normal her hamile bayanda olması bebeğin iyi merak etme:)
Tugce5234 Irem_ezgi bende ayninkorkulari yaşıyorum seni çok iyi anlıyorum canım beş bucuk haftalikken mide bulantim başladı ama iki gündür yok.korkmaya başladım 9+0 hafyalik
Mervegcl Irem_ezgi malesef kalp durmasının bi belirtisi yok ilk haftalarda genelde ultrasonda öğreniyor anneler seni böyle şüphelendiren ne oldu