Anlatmak icin sabırsızlanıyorum 😁Sonunda bende doğurdum 😊40+3 normal dogum yapacaktım geceden ağrım vardı aslında hiç uyumadım neyse sabah 9 da hastaneye yatışım yapıldı sancım az olduğu için suni sancı takıldı nst ye bağladılar felan sürekli takip ettiler 1 saatte bir ilk gittiğimde 2 santim açılmam vardı hastanede 5 saatte 1 santim açılmam daha oldu ben ilk başlarda böyleyse kolaymış sancı hissetmiyorum diye güle oynaya yürüyor squat yapıyordm ama birden sancı sıkıştırınca dayanamadm ağladım Kndimi yerlere atmışım istemiyorum diye çok canım yandı yapamadım çok istemiştim normal doğurmayı 3 aylıktan beri yürüyüş de yaptım hergün ama olmayınca olmuyor nasip buna da şükür 🙏dayanamayınca sezeryan istedim hemen sezeryana aldılar ama iyiki de daha fazla beklememişim bebeğim doğunca ağlamamış 28 mayıstan beri hastanede yatıyor cigerinin biri açılmamış içerde daralmış daha kucağıma bile alamadım yavrumu orda başka bebeklerin sesini duydukça çok kötü oldum 3100 gr 52 santim doğdu paşam şimdi küvezde tedavisi bi hafta sürecek dua edin teyzeleri her gittigimde ona dokunamamak canımı yakıyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bebeğim iyileşir bir an önce ona kavuşurum sütümü sağıp veriyorum hergün hortumla besliyorlar durumu iyiye gidiyor geçecek inşallah bu günlerde sezeryan olduğum için de pişman deilim o kadar zor deyilmiş hemen ayağa kalktım ağrım da yok cabuk toparladım ztn öyle de olması gerekiyor çünkü ben artık bir anneyim 😇🙏💓