Bahriye06 Merve6046 kokusuz böcek ilacıyla sadece mutfağı ilaçladık akşama kadar girmedim ve havalandırdık
Ykartal Merhaba canım eşim ilaçlamacı kullanılan ilaç çok önemli ona dikkat etmelisin . Mümkünse jel yaptır ☺️
Merve6046 Ykartal dun yapildi canim eve hic girmedim bugun girdim oda havalandiktan sonra normal kokulu yaptılar hicbi zarari yok dediler ilaclayanlar ama icin rahat değil
Ykartal Merve6046 merak etme canım zaten havalandırmışsın girmemişsinde tüm gün inşaAllah olmaz bir şey ☺️
Merve6046 Ykartal ürünün aktif maddesi: Alfacypermethrin yaziyor Urun antidotu; Atropin sulfat, vitamin k-1 Esinize sorarmsiinizz size zahmet
brcaky Dün kalorifer böceği için bütün ev ilaçlandı kokusuzdu, sadece temas etmeyin dedi. Biz bir saat kadar balkonda oturduk gece yatana kadarda camlar açıktı hep bir sıkıntı olmadı
brcaky Merve6046 ama sürekli kokmuyo kuzum o merak etme havalandırınca geçiyor, 24 saat sonrada evi güzelce silin yerlerde kalmasın ilaç artıkları.. bir iki saat balkon sefası yapın😊
Merve6046 brcaky 24 saat gecti zaten canim ogle guzelce sildim heryeri ama iste bi sorayim dedim yaptiran oldumu die hiçbirşeye dokunamaz oldum resmen psikolojik🙄