Eymennn Merhabalar herkese bizimde Haziran sonu nasipse☺️Selahattin eymen koyucaz nasipse .hepsi saglıkla gelsin inşallah
Minnak16 cagla24 çok güzel hayırlı evlatlar olsunlar inşallah ne zorluklarla doğruyoruz katlanıyoruz uykusuz kalıp büyütüyoruz
cagla24 Minnak16 kesinlikle öyle sağ salim kavuşalım da anne olmak fedakarlık gerektiriyor katlanırız onlar için 😘
Serife117 16 gunum kaldi cok heyecanliyim allahim herkesin bebegine saglikla kavustursun metehan koyucaz nasipse 🌸💕
Zeynep1122 Minnak16 Aralık’ta doğum Dr erkeğe benziyor dedi. Ben Kerem Ayaz istiyorum ama eşim yanaşmıyor bilmiyorum nasıl sonuçlanacak 🙂
Afyonlu02 @Anneolmayahasret 3 isim canm kayınbabam adı niyazi bende Kutay istiyorum ama ikisi de kuranda geçmiyo ondan mecburen başına Ahmet koyduk ama kimliğe niyazi Kutay olarak yazcaz
Anneolmayahasret Afyonlu02 ayy canm yanlis anlama ama cok fazla yaa kulagina uc isim okuncak bide cocuga yazil valla😥ayrica kuranda gecen bi isim.koyma mecburiyetiniz yokki neden mecbur olarak kaldinizki