Zehra333 Mervegcl Ecmelbeyza Ecmelbeyza Eylul00 Mervegcl Happybsrn Ecmelbeyza Ecmelbeyza verdim 1 saate çıkacak eve gidiyorum dua edim bana ama hissediyorum bu ağrılar bebeğimin ağrıları
Ecmelbeyza Zehra333 ayyyy kuzum inşallah yaaaa . Son dakka golü atcak senin bebiş tam umutsuzluğa kapılmışken
Ecmelbeyza Happybsrn hamile olsalar da bi gebelik başlığına transfer olsalar nedir çektiğimiz falan 😂
Ecmelbeyza Happybsrn yanlış anlaşılırızkız dur ağlama herkes hamile biz kaldık tribine girdi derler sonra 🤣🥳Ben çok mutlu oluyorum yaaaa burda arkadaşların haberleriyle dünya büyüyo dostum kainat kutsal döngüsünü gerçekleştiriyor 🥰🥰🥰
Happybsrn mlsmrtgl ☹️☹️☹️😭😭😭😪😪😪 .. aslında bu foruma girince böyle oldum sürekli düşündüm yoksa rahattım 😀😀😀😀😀😀
Esme1989 Zehra333 ya gerçekten allah bilyor ya çok dua ettim senin için ve içime hep iyi şeyler doğuyor senle ilgili allahım inşallah nasip etsin kuzum
Happybsrn Ecmelbeyza sus kızz 😀😀😉 ay adette olsam bi şey değil de işte beklmek sıkıcı …o kadar temizlik işi güç yapıyorum zamana işlemiyor 😉😀😀😀
Happybsrn Ecmelbeyza ay yok be sanki bana mı hamile kalıyorlar herkesin kendisine hiç öyle düşüncelerim yok etrafım çocuk dolu😀😀😀 arkadaşlarımın ablamın…benim kendi olanım da gözüm var 😉😉