MerveBicici Merhabalar mustela bebek bakım seti sipariş vereceğim internetten fakat güvenilir olur mu ? Güvenilir sipariş verdiğiniz siteleri önerebilir misiniz 🥰🙏🏻
Damlaustglu MerveBicici Ben eczaneden aldım. Bence eczaneden alın. Burda bir bayan alışveriş sitesinden almıştı orijinal gelmedi felan yazmıstı. Yada dermoeczanemden alın.
Prenses001 Kvlkgzmerhn trendyoldan ne aldıysak gelmedi haftalarca bekledik sonra güç bela iptal ettik aldıklarımızı. Siz en son ne zaman aldınız ne kadar sürede geldi ?
lavienrose Şuan en uygun hepsiburada’da. Dün sipariş ettim merhaba bebek setini 269 tlye Saçhane satış sayfası gönderiyor şuan, Orjinal ürün satıyorlar
Damlaustglu MerveBicici Ben şampuan,pişik kremi,vücut yağını biberonu vs. Aldım toplu alışveriş yaptım canm bilemiyorum ki tek fiyatlarını.
miskiamber Damlaustglu toplam hepsine ne kadar verdiniz neler aldınız bende eczaneden almak istiyorum
Busimss MerveBicici çok güvenilir bir site biz sürekli oradan alırız ihtiyaçlarımızı ayrıca fiyatları da aynı hemen hemen indirimi yakalarsanız daha da uygun olur. Trendyolda baktığımda daha pahalıydı o ürün o zaman indirim vardı dermoeczanemde oradan aldık.
MerveBicici Bide çantalı olanı değilde ayrı ayrı alınca daha uyguna geliyor kızlar. Çanta çok gerekli birşey değil bence🤷🏻♀️