Busraveminisi1 Gozdeergen gerçekten fazla rakamlar birkaç doktor araştırdım biraz daha da olsa makul onları arıycam bende 🤔
Defnesare Merhabalar benim de sat 16 Nisan şu an 17+1 iz😊 istanbul anadolu yakasındayım ayrıntılı ultrason için pendik medipolü düşünüyorum öğretmen indirimiyle 310tlye yaptırmıştı arkadaşım. Arayıp fiyat alabilirsiniz cidden fiyatlar çok uçuk
Busraveminisi1 Defnesare birkaç yer buldum ama dediğiniz gibi anadolu yakasındayım bulduğum en dip rakam 330 şuan ümraniyede Erbil Çakar iyi diyorlar bir düşüneceğim özel muayenehaneymiş
Busraveminisi1 Defnesare normalde pendik medical park şeyma araz a gidiyorum Detaylıya kendi hastanem 650 dedi özel sigortam var o da geçmiyor dediler perinatoloji dahil değilmiş o yüzden biraz daha makul arıyorum
Defnesare Yüzyıla sordun mu canım ben de yüzyılda Doç. Dr. Serap Simavlıya gidiyorum. Doktordan ćok memnunum ama detaylı fiyatını hiç sormadım orada.
Busraveminisi1 Defnesare yok canım yüzyıl aklıma gelmedi orayada bir sorarım olmazsa doktor araştırıp
Gozdeergen Busraveminisi1 aynen benimde şimdi aklıma geldi yüzyıl bende bi sorucam 300 civarıdır orası da
Busraveminisi1 Gozdeergen oraya da sorayım bir de acıbademde murat yayla yı buldum onada iyi diyorlar özel sigortayla 100 liraya yaptırmış tanıdığım bakalım bana ne derler bugün 🤔
Defnesare Busraveminisi1 canm sen yaptırdın mı ayrıntılıyı. Ben Medicalparka gün aldım. Yaptırdıysan memnun kaldın mı😁
Busraveminisi1 Defnesare evet canım dün sabah gittim 45 dakika kdar sürdü 15-20 dakikada raporlama 4d resim alma cdleme sürdü doktorumuz Ercüment bey tek tek her detaya baktı üst üste ölçümler yaptı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı memnun kaldık🥰
Defnesare Busraveminisi1 Bir sorun olmaması güzel😊 Tavsiye eder misin doktoru 😆 Biraz az konuşur dediler bana senin soru sorman lazım sürekli diye öyle mi cidden. Ben de 17sine gün almıştım.
EB1661 Çapa tıp fakültesinde ayrıntılı ultroson için giden oldumu ben ayın 29una randevu aldımda giden olup memnun kalan oldumu
Busraveminisi1 Defnesare kesinlikle öneririm 🥰öyle aşırı konuşkan değil tabi ama ben hiç ağzımı açmadan her şeyini anlattı bize az öz benim için önemli olan işinin ehli olması ki Ercüment hoca detaycı her bir mm e baktı
Busraveminisi1 Defnesare ne demek canım benim rica ederim hayırlı haberlerini al sende inşallah eşinde girebiliyor bu arada 😂🙈❤️😍