annesininkelegi Efm18- sizinle günümüz aynıydı merak ettim de sizde bulantı kusma durumu var mı. Bende hala ara ara kasık agrısı dısında bulgu yok. Birde göğüslerim cpk hassas
ozgei annesininkelegi ben de ultrasona göre bugun 6+4um bulantim cok cok az, hiç kusmadım, herkeste bulantı olmuyor
Oozade Mrvaklynr bana alttan baktı en son kalp atışı için dediki kalp damarları oluşmuş yarın bugun atmaya başlar kalbi dedi kesenin boyu da 2cm dedi. Çok iyi dedi. Biz bu tür bebeklere tembel bebek diyoruz dedi
Mrvaklynr Oozade yaaa üstten bakılınca görmedi mi canım benim görmedi üstten alftan da bakmadı ne güzel kalp damarları oluşmuş sen de
Melismetinkaya Sinemmm1 benimde seninle ayni gun canim tarihim. Bende de uyku hali ve cok hafif bulanti basladi.
Oozade Mrvaklynr üstten bakınca görmedi alttan bakmam lazım dedi alttan baktı işte kalp damarları oluşmuş iyi güzel dedi
Pukiyolda Benimde 5+5 daha üstten görülmüyor yine alttan baktı kese büyümüş içinde çember gibi bir şey de var , on gün sonra kalp atışlarını duyacağım inşallah 🤲🏻 Niye karnımdan görünmüyor ki🤷🏻♀️
ilseng Pukiyolda beta hcg azdır canım gebeliğin ilk zamanlarında karın ve vajinal ultrasonda 1 hafta oynama oluyormus
Bzdgsaliha12 NefesAyza benim ilk doğumum sezaryen dı Buda sezaryen olacak ondan dolayı böyle bir tarih dedi sanırım😇
eda_aras01 Alya0001 benimde aynı adet tarihim 8+4 pazartesi kalp atışını duydum çok heyecanlı. Ama miniğim beni çok yoruyor halsizim bulantılarım var uykum mide yanmam üstüne bir de çalışıyorum. Rabbim sağ salim Kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊
bbegim benimde son adet tarihim 14 nisan doktora ilk gittiğimde 7 haftalık dedi üzerinden bi hafta geçtikten sonra tekrar çağırdı gititm tahlillerime baktı 8 haftalık dedi uygulamaya göre 7+2 ama doktor 8 hafta dedi anlamadım hangisine bakıcaz🤔
Busraveminisi1 bbegim bbegim benimde son adet tarihim 14 nisan canım aynıyız senle bende dün gittim programa göre 7 hafta gözüküyordu dün doktorda dedi ki 7+4 bende sordum farklı diye ölçümlere göre gelişimsel haftasını hesaplıyoruz farklılık çıkar ileride eşitlenir endişe etme dedi senin de öyledir canım muhtemelen ☺️