blueberyy00 Mahbuss kanamam başladı yaaa 😢 hastaneye geldim.doktor kan aldı tekrar değerine bakalim artmışmi düşmüş mu dedi yarin sonuçlar belli olur dedi iğne yapmadı henüz rahme yerleşmediği için dedi nollur dua edin birşey olmasın bebeğime
Mahbuss blueberyy00 canım sakin ol hicbisey olmayacak Allah’ın izniyle İnşallah kan değerin artmıştır bebeğin sağlıklıdır iyi düşün 😘
ilseng blueberyy00 sakın üzme kendini. Belki yerleşme kanamasıdır o şekilde düşün. Doktor bir şey demedi mi?
Pukiyolda 25 Nisa’n son adet tarihim 🥰 5+3 olduk bizde 🤲🏻 Perşembe günü kontrol var , geçen hafta bugün keseyi görmüştüm inşallah bebişi de görürüz 🤲🏻🥰
EdanurZ Samiraa canım bende 6+0 ım bugün gittim 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi kese göründü sadece bugün
_edaa Efm18- 6 haftada keseyi gördüm canım şu an 7+2 yim cumartesi kalp atışı için gideceğim inşallah
blueberyy00 Mahbuss inşallah dualarınızı esirgemeyin olurmu rabbim isterse olur bu sefer benimle kalır inşallah yavrum 😔
blueberyy00 ilseng doktor dedi uzan dinlen yarın sonuç için ara beni değerini kontrol edicem dedi kanaman devam edip etmiycegini görelim dedi inşallah yerleşme kanamasidir ya inşallah
blueberyy00 ilseng ilk geldiğinde koyuydu kandi sonra 1 saat kadar gelmedi şimdi de acik kahve geliyor acaba yerlesme kanamasi mi ya evde progesteron hap vard i ilk gebeligimde kalan bitane aldım inşallah faydası olur
4114eb blueberyy00 dualarımız seninle rabbim yavrunu sana bağışlasın bol dua et bol herşey güzel olucak merak etme kuzum benim
kbrasnturk sat 21 nisan bugün 6 haftalık olduk geçtiğimiz perşembe kan vermiştim beta hcg 4106 çıktı pazartesi gününe ilk randevumuzu aldım bakalım inşaAllah kesemizi kalp atışımızı duyarız sabırsızlıkla bekliyorum
blueberyy00 ilseng doktoruma gittim hemen ama bana iğne yapsamda keseye yerleşmediği için fayda etmez felan dedi git dinlen dedi yarin sonuç için arıcam hcg artışına bakalim dedi