• Gebelik
  • Son adet tarihi nisan olanlar ocak ayında doğum yapacak olanlar

Benimo bence de erken tecrübeli anneler hep 7.ayda başla diyor. Ben ufak ufak bakıyorum favorilere ekliyorum ama efsane cuma indirimi de beklicem açıkçası.

Benimo bugün 12+2 yiz. Dün dayanamadım ilk alışverişimizi yaptık. Dr muhtemelen kız demişti. Aslında niyetim hem kıza hem erkeğe olabilecek bir şey almaktı. Nolur nolmaz diye. E-bebek te bir tane pembe-beyaz 5 li takım fiyatı da yarıya inmiş. Çok tatlıydı dayanamadım aldım🤗 Başka birşey almadım.

Benimo bence çok erken daha ,ocak ayına 6 ay var
3 ay kala başlarız sanırım yavaş yavaş
Ama arada çok beğendiğimiz minicik kıyafetleri almamızın da bir sakıncası olmaz sanırım 🙈😋😍😊

Benimo henüz başlamadım canım 14+5 iz şuan daha cinsiyetimiz belli değil 5. Aydan sonra eşya almaya karar verdik biz eşimle☺️

7 gün sonra

13+1 😊 ikili taramada cinsiyet tahmini yapıldı bende ona gore biseyler aldim ama ters köşe olursam bilemiyorum 😀😀

Kızlar bize doktorumuz büyük ihtimalle erkek demişti bugün tekrar gitmek durumunda kaldım farklı nedenden, şu an 14+4 oldum kesin erkekmiş bacak arası bile bakmadı durduğu yerde gosteriyodu .
☺☺

Bu arada biraz tosun olmuş dedi ,sizinkiler kaç gramdi bu günlerde

Sibelglgakn Güzel gidiyor bi sıkıntı yok şuan ilk başlarda aşırı mide bulantısı vardı ama 12 haftadan sonra kayboldu senin nasıl gidiyor 🤗

14 haftadayız 23 Ocak’a gün verdi doktorumuz. Cinsiyet daha net değil önümüzdeki ay belli olacak. Alışveriş için erken mi sizce çünkü hiç bi şey almadım daha beklemedeyim

Deletedmom54 geç döllenme sebebi ile 12 haftalık olacağız çarşamba günü. 😊 ve randevumuz var aynı gün.
        Cinsiyetini çok merak ediyoruz. İnşallah herşey yolundadır. Tavsiyelerinizi alabilirim

icegul Evet mutlaka ultrasonu videoya çekin , ben 12 haftada cinsiyet öğrendim 🤗
          Benim de 13 haftayken ultrasonda 12 hafta çıkmıştı bu arada geç döllenme diyordum ama şimdi 14+4teyiz bugun 14+5 çıktık ultrasona gore

haftamızı yakalamış da geçmişiz bile minişimle

Gozdeergen
            Cok sukur simdi 16 +4 gun oldu cok iştah olmasada iyi gidiyor. Ilac vitaminler kullanmaya devam ediyorum. Yorgunluk halsizlik birde ben calisiyorum. Biraz zor :(

Deletedmom54 öyle bi ihtimalde mi var yaniii 😁😁😍 ne güzel maşallah.

Devlet hastanesinde de video ya izin veriyorlar mı acaba bilginiz var mı