Aysin64 Efm18- son adet nisan 14 5.haftada keseyi gördük çarşamba randevum var 7+1 olacak inşallah kalp atışını duyarım.
EdanurZ Efm18- 5+5 im canım henüz doktora gitmedim salı günü 6 haftalık olacak İnşallah salı günü doktora gideceğim
MucizeBekleyenAnne Efm18- 10 nisan benim de kese gözüktük bu hafta sonu gidip kalp atışı için gideceğiz
Mahbuss Asc-18 merhaba acaba 5 haftalık kan değeriniz kaçtı benim 4 gün gecikmede 494 çıktı değerim gittigimde direk görsün yani bazıları gidince göremeyip dönüyor ya o yüzden ☺️
Sevdaaaaaa 8+1 iz biraz agır geçiyor ama hamd olsun, 6+6 da aldık kalp atışını 5 hafta sonra ikili taramaya gideceğim
firdevs Aysin64 benim de son adet 14 Nisan 😍 6 haftalıkken gittim ilk doktora keseyi gördü ama bebeği göremedi alttan baktı kese duvarına çok yakınmış minik kalbini gösterdi attığını gördüm ama duymadım bu cuma gitcez inşallah duyarız bu sefer baya büyümüş olacak gerçi ben 26 Nisan da hamile kaldım ona göre hesaplanırsa ne kadar büyümüş olur bilemiyorum 🙏
Kbremr 13 Nisa’n son adet. Ocak görünüyor Doğum için bana göre 6+5 doktora göre 5 haftalık civarıyım keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı görülecek hayırlısıysa
Ttugbatrn Efm18- sezeryan mı normal dogum mu suan icin neye göre belirlediniz bende 7. Haftaya girdim bugün ama doktor hiçbirşey demedi
insan_insan Sibelglgakn geç döllenme mi acaba benim 5 nisan bugün 8+0 gösteriyor sizin benden ileri olmanız lazım
Yagmurmerve Sibelglgakn 7 haftalık değilsin canım 8+4 dün yarım saat sonra 8+5 yani 9. Haftanın içindesin 😘 1 gün var aramızda
Minik2829 Sibelglgakn son adet tarihlerimiz ayni canim 8e girdik buyuk ihtimal.benimde 7 haftalik cikti.kalp atisini net duydum 7 haftalikken.
ozgei Çarşamba günü keseyi gördük 10 haziranda tekrar gidecegim daha kese cok küçüktü inşallah sağlıklı ilerler 🤲
insan_insan 5 Nisan son adet tarihim bugün 8+0 olduk 5+1 kese 6+5 te kalp atışını duyduk. Kan Tahlili istedi sonuçların ile bir ay sonra gel dedi 🌺
Beyzasiriinnn 25 Nisa’n adet tarifim , 4+5te 6 mm kese göründü kalp atışı için ve ikiz olup olmadığını öğrenmek için tam 7 haftalık olduğunda gidicem inşAllah ❤️
Gokceeebade Beyzasiriinnn bende 24 Nisan son adet tarihim bulantı vs başladı mı yada ne zaman başlar ilk gebeliğim bilmiyorum da😊