Mucizem199 Slm kızlar ben yeni hamileyim canım çok sumak ekşisi istiyor çok yiyorum bir zararı varmıdır acaba bebeğe bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler 🤰🙏
Pankek Mucizem199 Ben de kilo kilo etsiz çiğköfte yiyordum ekşi ekşi. Cinsiyeti erkek çıkarsa bana haber verir misin ? 😁😁
Mucizem199 hhb53 valla canım yakıyor midemi ama canım öyle istiyor ki anlatamam görünce dayanamıyorum ya yoksa ben böyle bir insan değildim şimdi canım Bişey isteyince tutamıyorum 😃😃
Tugbabayir Pankek canımm ben de senin gibiydim ilk 3-4 ay sürekli çiğköfte istedi canım ben de cok yedim eksili ve cinsiyetimiz erkek☺
annee27 Ben direk sumaği salkim halini tuzlayip yemistim ilk bebegimdr deli gbi eksi aseriyordm bide olmamis üzüm korugu ayni sekilde tuzlayip yiyodum midem biraz kötu oluyordu ama elimde olan biseyde dgildi malesf 🙄
Mucizem199 annee27 inan canım bende öyleyim görünce dayanamıyorum hepsini yiyorum benimde şimdi ilk gebeliğim 🙏🤰😃
Pankek Mucizem199 Benim mezun olmama az kaldı. 36. Haftadayım 😊 Mideler gidik durumda ama hala görünce elim ayağım titriyor, ağzım sulanıyor 😁
Mucizem199 Pankek maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah seninkinin cinsiyeti nedir o kadar çiğ köfte yemişsin😃
Pankek Mucizem199 Amin çok sağol. Erkek bebek 👶 Ondan dedim normalde ekşi kız derler ama yok ben böyle salçalı ekşili falan ne varsa aşeriyordum resmen. Ama çok yiyemedim katkı maddesi var diye bir de midem çok fena oluyordu. Sen de hayırlısıyla geçir şu dönemi de inşallah kavuş yavruna
Pankek Tugbabayir Ayy aynen 😊 Totem yaptım. Çiğköfte = Erkek 😁😁 Ben 6-7 haftalıktım. Yeni öğrenmiştim. Yani öyle başkasının çocuklarını seven biri değilim ama sokakta oynayan 8-9 yaşında bir erkek çocuğu gördüm. Ayy resmen aşık olmuş gibi oldum. Anneler bilirmiş 😌