Keskinnn Merhabalar, Çakmak Erdem Hastanesine renkli ultrosyon için giden var mı acaba, memnun kaldınız mı, Perinatalog Ebru hanım varmış, gidenler yorumlarını yazabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler😊
Blackpink Keskinnn ben erdeme gidiyorum fakat ultrasona orda girmicem 450 550 arasi diyor fiyata. Bana cok geldi fiyati. Oyuzden Umraniye santralde dr erbil cakar var ona gidicem kismetse.
Nryldrm Keskinnn merhaba canım, ben gittim hiç de memnun kalmadım gerçi kişiye göre değişir ama , gayet suskun bir şekilde hiç bir bilgilendirme yapmadan Kendi kendine ultrasonu çekti biz soru soruyorduk zorla ağzından cevap alıyorduk , okadar para veripte daha güzel ilgilenen yerler var araştır derim ben.
Adelnilaslan Keskinnn merhaba ben gittim ve çok memnun kaldım Ebru hanım ciddi biridir Güleryüz beklemeyin fazla ama işini çok güzel yapıyor ben ilk gittim bebek yüzünü göstermedi 450 lira ödedim tekrar gel kontrole ücret ödenmiyor dedi gittim kontrole herseye baktı benim kafama takılan şeyler vardı bana bi kontrol daha açtırdı ücret almadan kafamda soru işareti kalmaması için ve çıkarken kaç defa teşekkür ettim hatırlamıyorum içimi çok rahatlattı kendisi iyi ki oraya gitmişim
Keskinnn Blackpink Dr. Erbil Çakar perinatalog mu peki bilginiz var mı bu konuda, birde orda fiyatlar nasıl acaba, perinatalogların hepsinin ücreti çok pahalı maalesef bende en uygun 450 ye Ebru hanımı bulabildim o yüzden araştırma sürecindeyim 😊🤷♀️
Aysnrtncy Blackpink bende erbil beye gittim çok memnunum herşeyi anlatıyor bakarken gösteriyor yüzünü göstermedi diye yarım saat sonra tekrar muayene etti gerçekten ilgili bir doktor
Blackpink Keskinnn erbil bey zeynep kamil hastanesinde perinatolog. Umraniye santralde klinigi var. Fiyati 280 kredikartina 310 aliyor. Benim cuma gunu randevum. Herkes cok memnun kendisinden. Cok guzel ilgileniyormus. Erdeme okadar para vermeye gerek duymadim. Cocugun ihtiyacini karsilarim diye düşündüm. Isterseniz telini verebilirim.
Keskinnn Blackpink Merhaba randevunuz nasıl geçti acaba memnun kaldınız mı merak ettim, ne kadar sürdü, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim😊
Keskinnn Nryldrm Hadi ya çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, araştırma sürecindeyim inşallah iyi bir doktora denk gelirim, o kadar para veriyoruz sonuçta 😊
Blackpink Keskinnn cok memnun kaldim. 12.30 da girdim. Baya uzun sürdü herseyi tek tek anlatti. Bebek yuzunu gostermedi yarim saat dolastim geldim tekrar bakti baya bi ugrasti saat 2de klinikten ciktim. Cok tatli bir dr. Ben kan sonuclarimi falan hep gosterdim onunla ilgili konusmalar yapti. Ne isterseniz sorabiliyorsunuz. Esim erkek diye başta karsi cikti fakat dr muhabbet edince oda cok sevdi. Iyi ki ona gitmisim.
Blackpink Keskinnn baska yerlere o kadar para vermeye hic gerek yok. Inanin super bir dr. Yaklaşımı cok kibar. Anlatimi cok guzel. Esim videoya çekti. O cekebilsin diye bebegi cok gostermeye gayret etti ama bizimki nazli cikti inatla goremedik 🙂
Merkurretrosu Çakmakta Ebru hanıma bende gittim tam 45 dakika boyunca herşeyine baktı ben çok memnun kaldım açıkcası
Keskinnn Merkurretrosu Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için🤗 muayene sonunda renkli resim cd falan veriyor mu acaba😊
Keskinnn Blackpink Benimki de erkek diye karşı çıkıyor henüz orta noktaya bulamadık bakalım umarım ikna olur🤗🤗🤗
Keskinnn Blackpink Hadi ya ah şu bebişlerin nazları yok mu:) renkli resim veriyor mu peki😊 güzel geçmesine sevindim 🤗🤗
Blackpink Keskinnn evet renkli resim verdi ama 1 tane digerleri renksiz 40 50 tane resim raporla beraber veriyor onuda. Karanlik odada bakiyor zaten sana bakmiyor bile dr. Ekrana bakiyor hep.
Keskinnn Adelnilaslan Memnun olmayanlar çıkınca ilgisiz biri olduğunu düşünmüştüm açıkçası, işinde iyiyse çok da fazla birşey beklememek gerek aslında😊 birde renkli resim cd vs veriyor mu acaba 😊