Mervis60 canım şuanda 37 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendim 1 haftalıkken ozaman başladı kusmalarım çok fazla hemde 7 kilo verdim tam 5 ayda o kadar vitaminsiz kalmıştım ki doktor 10 gün hastanede serumla besledi beni. Hiç bişey yiyemiyordum tam 6 ay yatağımda düz yatamadım yürüyemiyordum bile sürekli kusuyordum tek yediğim şey ekşi elma çorba ve yoğurttu ekmek ev yemeği meyve hiç bişey yiyemedim 6 ay. Tabi bana hiç geçmicek gibi geliyordu sürekli kötüyüm gözümü açamıyorum zorla yemek yediriyorlardı onuda kusuyordum üç kaşık çorbayla ayakta duruyordum resmen sonra 6. Aydan sonra çok şükür kusmalarım azaldı yemek yemeye başladım ama herşeyi değil tabi yine mutfağa girip yemek yapmaya başladım kolay şeyleri tabi, kusa kusa yemek hazırlıyoedum😁 tam anlamıyla kusmam 7. Ay bitince bitti çok şükür allaha şuan çok iyiyim hatta kilo aldım 2 aydır. Allahım bu zorlukları kimseye yaşatmasın umarım seninki bu kadar uzun sürmez canım🙏 Allah yardımcın olsun bu arada hiç inanmadım ama ozamanların kurtarıcısı vardı denedim gerçekti nane yağı satılıyoe eczanede onu kokluyordum ve burnumun kenarlarına sürüyordum çok iyi geliyordu aklında bulunsjn