FatmaUFuk8990 9 haftalık hamileyim ve saçlarım çok uzun malum önümüzde yaz, sıcaklar bunaltıcı olacak. Kimi hamilelikte saç kestirmek bebeğin ömrünü kısaltır diyor, kimi bir şey olmaz diyor. Sizlerin fikirleri nelerdir acaba 🌸
Gzmsydr FatmaUFuk8990 inanma hurafe canım ben de hamileligin başında kestirdim 6 ayındayım cok şükür saglikliyiz :)
Esila1716 FatmaUFuk8990 batıl inanç hepsi karı koca lafı benimde saçlarım ilk dogumumda coook uzundu ve rezil oldum banyoda yıkarken kututurken falan oyuzden bunda kestirecem dogum dan önce
Girlpowerbabe FatmaUFuk8990 ben de uzayınca kestireceğim Allah’ın verdiği ömrü allahtan başkası kısaltamaz hurafe…
asligkts Allah biz daha doğmadan önce ne kadar yaşayacağımızı belirliyor Kiminle evleneceğimizi anne babamızı bunlar doğmadan belli oluyor saç kestirmek ömür kısaltır falan bunlar hurafe
Deletedmom399 FatmaUFuk8990 canım benim de belimdeydi saçlarım ve aşırı gürlesmişti.Doktorum bütün vitamin saçlarına gider git kestir dedi bende hemen omuzlarımda kestirdim. Veren de alan da Allah sac teline bağlamamıştır kimsenin ömrünü be zaman ne olacağını da o bilir. Böyle hurafelere inanmıyorum ben Allaha bıraktım.
Sinemisdemirag FatmaUFuk8990 bende 9 haftalık hamileyim ve kestirdim yani ben inanmıyorum saç kesimi vss ama mesela boyatmam
FatmaUFuk8990 Bende canı veren Allah canı alacak olan da Allah diye düşünüyorum ama bilirsiniz ki bu süreçte herkesin mutlaka bir fikri var. İlk hamileliğim olduğu içinde ister istemez endişesi oluyor insanın. Fikirleriniz için çok teşekkür ederim 🥰