EsraAkdemirKarakaya Merhaba arkadaş 10 haftalık hamileyim bi kaç gündür belim çok ağrıyor yordum kendimi temizlik yapmak zorunda kaldım bu sabah sümüksü açık kahve akıntım oldu çok tedirgin oldum acaba normalidir 😒
yefeninannesi EsraAkdemirKarakaya gebelikte kanama ve kahverengi akıntı normal değildir hemen bir doktora görünün bence
Fdnozc EsraAkdemirKarakaya benim de tam 10 haftalıkken aynısı olmustu doktor önemli değil dedi sonra zaten bidaha olmadı sen yine de doktoruna danış
DidemYldrm EsraAkdemirKarakaya kan olmadığı sürece sorun yok ama dikkat et canım yat dinlen bol bol doktorunu ara birde
EsraAkdemirKarakaya Benim bi düştüğüm daha olmuştu onda çok yoğun kahverengi leke olmuştu ertesi gün düşük yaptım bunda çok açık bir renk sütlü kahve gibi
Mommymother Canım rahim genişleyince de kanama oluyor hemen korkma ama bence git doktora bekleme kanamalar iyiye işaret olmaz:/ sebebini öğren
Esmasnvr Tam riskli aylar bence fazla yormayın kendinizi benimde o haftalarda kahverengi lekenmelerim oldu doktor progestan ilac verdi bence doktora mutlaka gidin
seymen En net bilgiyi doktorunuzdan alırsınız. İçiniz rahat eder. Hiç vakit kaybetmeden gidin doktora.
Ozgezafer EsraAkdemirKarakaya bence hemen doktora sorman lazım tehlikeli dönemlerde kendinizi yormamanız ve dikkatli olmanız gerekiyo