Bahriye06 valla o kadar. Hatta bugün tekrar sordum orda doğum nasildi diye dogurduguma şükrettim diğer hastaneler almayınca dedi. Polatlı da oturuyo takip gebe değil diye GATA almadı etlik e gönderdi. 1de hastaneye girdik 5e kadar sezeryan için raporunu beklediler. Almadilar ameliyata. Bel fıtığı vardı mecburi Sezeryan olacaktı suyu gelmişti. Onceden raporu vardı ama yanımızda değildi. Polatlidan buldurup fax arttırdık. Odasi 20m2 var yok 4 kişi kaliyorlardi. Bizi refakatçi almadılar biz aşağıda girişte oturup bekledik gece boyunca. 29 Ekim di çok soğuktu hasta oldum. Kardeşim ve diğerleri odada kendileri baktılar bebeklerine çocuğu alıp giden olur diye rahat uyuyamamislar. Katta 150 kişi falan vardı doğum yapan 1 tane tuvalet vardı. İçinde 3-4 tane var yani. Onlar seni çağırana kadar hiçbir haber alamıyorsun. Bide bizim 36 haftalikti endişeli gittik kendi doktoruna ulaşamadık falan. Bide içerden de haber vermediler. Odaya alınırken 2-3 dk gösterdiler. Ben bı sure sonra söyledikleri eşyalarla bebeği giydirmeye gittim. Öncesinde valiz falan almıyorlar. Babası hiç göremedi görüş saati geçtiği için ertesi gün görebildi ancak. Valla imkanın varsa başka yerde yap doğumunu derim. Bunlar sadece dışarıdan benim gördüklerimdi. Bide kalana sormak lazım. Aşağısı ana baba günü zaten. Bir sürü de Suriyeli vardi. Önceden hastanelerde bı taraf Türkçe bı taraf İngilizce yazardı şimdi arapça yazıyor o derece