rabia1390 Rabia95 bende 8.ay 95 dogumlu özele gideceğim bakalım detaylı orda da erkek mi diyecek aynı doktor arkadaşa kız dedi erkek çıktı bana da erkek dedi erkek mi 😁😁
Nilaykirikbas5516 Normalde sadece sareydi ama eşimle ilk bebeğimiz olduğu için bizden bi parça taşısın diye nilay erhan dan nihan ismini olusturduk
asyaninannesii karanvemabelinannesiyagmur öykü bizim ailede var diye onu katmak istemedik canım eşimle onun için
asyaninannesii karanvemabelinannesiyagmur Inşallah canım bu gidişle artık nilufersu katacaz bakalım 😁ilk torun kayinvalidem ismi nilüfer
Rabia95 rabia1390 erkekte genelde çok yanılmıyorlar ama bazen kordonla karışabiliyor :) Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻
rabia1390 Cansu1035 bende 16 haftalık hemen hen aynıyız Şubat geneli kız bana erkek dedi doktor gerçi arkadaşa aynı doktor kız dedi erkek çıktı özelde bende detaylı özele gideceğim bakalım 😁
asyaninannesii karanvemabelinannesiyagmur tabi canım nilufer yine bi yönlü duyduğum kayinvalideler ismi çok değişik ben yine şükür ettim güzel ismi var diye 😁😁kayinvalidem illa kat demedi zaten biz eşimle katmak istedik