tipikbiryayburcu asyaninannesii Ahahahhaa ya teşekkür ederim, çok tatlısınız 😊 Akışına bırakamıyorum ya aşşşıırıı plancıyım 🙄 Ben 23 yaşındayım. Bi yandan çok denemek istiyorum olsun diyorum bi yandan bir sonraki adetimden sonra deneyeyim Kasım olsun istiyorummmm 😢
asyaninannesii tipikbiryayburcu düşündükçe daha geç olur sana diim ben düşüne dusune 4 ayımı buldu en son amannnn dedim o ay hamile kaldım 😀sende çok tatlısın bende 21 yaşındayım sen ne Burcusun ben Başak 🥰
tipikbiryayburcu asyaninannesii Ben yay burcuyum. Bilemiyorum ya ben de en son amaaan dicem yoruldum aşırı plancı olmaktan 😅
asyaninannesii tipikbiryayburcu meslek olarak soruyorsan ev hanımıyım😄😄çocukla kariyer yapıyorum evimin işi koca vs derken akşam oluveriyor
tipikbiryayburcu asyaninannesii Valla o işler tüm mesleklerden zor diyebilirimm bir de çocuk olunca 😅
asyaninannesii tipikbiryayburcu cidden çok zor eşime göre akşama kadar yatıyormuşum külliyen yalan 😁😁çocuk yemek temizlik akşam oldu şimdi de çocuk yatırmaya başladım uyursa insallah
asyaninannesii tipikbiryayburcu görüyor canım zaten beni gıcıklığına öyle diyor 😁🥰hafta Sony yasak olunca