Kubrayldz51 7 haftalık hamileyim tam 5 gündür mide bulantısından meyve dışında hiç bi şey yiyemiyorum ve sürekli ögürme isteği doğuyor ve istifra ediyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin 😔😔
1989-- Kubrayldz51 ah gecmis olsun bende senin gibiydim sadece ayva iyi geliyordu bana bide patates haşlaması yemeklerde çorba yiyebiliyordum ama hap aliyordum sabahlari doktor yazmıştı
Sedanurtmr Kubrayldz51 yaa bende öyleydim ben 28 haftalık hamileyim ve daha yeni bitti allahıma çok şükür. Allah yardımcın olsun canım . İnşallah uzun sürmez. Bana hiç bir şey fayda etmiyordu 7 kilo vermiştim . Reflüye dönmüştü çok Zor yaaa aklıma geldi şmdi 😕😔😞
Masalin_annesi Kubrayldz51 gece yatmadan 2 tane prilam içiyordum doktor yazdı. Ve beyaz peynirli tost limonata haşlanmış patates yoğurt kuruyemiş mideye ağır gelmeyecek şeyler yemeye çalış. Canın ne isterse onu ye kendini hiç bişeye zorlama 4. Ayda geçiyo genelde ve alışmaya çalış sürekli kafana takma evden uzaklaş 😊😊 umarım iyi gelir
TubaEngn Kubrayldz51 Maalesef ben hamile olduğumu öğrenmeden önce başladım. Hala devam, ne uyguladım ise olmadı. Artık kontrole gittiğimde ilaç başlayacağız. Şimdilik kusarak geçiyor.🥺🤢
1989-- Kubrayldz51 sabahlari iyi oluyor biraz kendime geliyordum onu alınca doktoruna danış bence 14. Haftada geçti benim
yyagmur- Sürekli kusuyordum çok kötü birşey asla yataktan bile kalkamıyordum hiçbirşey fayda etmedi neler neler denedim ama sadece haşlanmış tuzlu patates biraz iyi gibiydi onun dışında zamanla geçiyor maalesef, ilaç falan hiç işe yaramadı
turunculuanne Kubrayldz51 doktor kontrolüne gittiniz mi? İlaç yazarsa mutlaka kullan o haftalarda başka şekilde geçmiyor genelde perişan ediyor