Ilknur74 Merhabalar 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim pek bilgim yok önerdğiniz kitaplar neler arkadaşlar beslenmeyle ilgili
Rukiye58 Ilknur74 sağlık ocağına gidip heö kayıt olun hemde çok güzel içerikli bebek beslenmesiyle ilgili kitap veriyorlar sağlık bakanlığının özellikle ondan isteyin her haftaya özel şeyler yazıyor
Kubra1305 Ilknur74 Dr. Banu çiftçi nin uygulamasını indirebilirsin. Gebelikten , doğuma herşey var uygulamada. Zamanı gelen testleri , bebeğin kaç günlük olduğunu vs çok güzel takip ediyor. Tavsiye ederim 💚 hayırlı olsun bu arada 😊
Mihribankiraz Ilknur74 5 haftalıkken öğrendim şuan 7+5 deyiz 😍 sağlıkla gelsin minik inşallah 🙏🏻 ben banu çiftçi ve bu uygulamayı kullanıyorum. Şuan ikisinden de memnunum. Birde önerilen 2kitap var şuanlık almadım ama alıcam. ayşe öner hamilelikle ilgili kitabi ve banu çiftçinn hamilelik doğum kitabı.
zeyneparacii Bende 3.5 haftada öğrendim şuan 5+1 olduk yani 6.cı haftadayız inşallah 🙊kızlar ilk öğrendiğinizde betanıza baktırdınız mı
Anneolmayahasret Ilknur74 kiz beta nemii allah senii 😂😂 hastaneye gidiyosun gebelik icin.kan vericem diyosun bebegin varligini bildiriyo sana😂 cikan sonucu aliyosun sonra iki gun sonra bidaha ayni kani tekrarliyosun o cikan sayinin en az iki kat artmasi gerekli saglikli gebelik icin😊 sen hic kanda bakitmadinmi gebelige
handesen73 Ilknur74 beta kan degeri kan degeri ne kadar yuksekse bebek o kadar buyuk demek oliuor kan degeri 50 nin uzerinde olmasi gerekiyor 50 den basliyor gidebildigi kadar
Hatice_12_5 Ilknur74 hayırlı olsun canım hayırlı ewlat olsun inşallah..Asitli içeceklerden kafeinden uzak dur..bol bol elma ye havuç ye sebze yemekleri ye
Ilknur74 Anneolmayahasret ay cidden bilmiyodum ya 😂 biz özele gittik bu haftada kadın doğuma gidicez bütün testler için
Anneolmayahasret Ilknur74 e ozelde bakilamdimi betaya 😂betaya bakilmadiysa nasil anladilar hamile oldugunu🤔😂