Prm112 Benim anlamadığım sözüm herkese değil yanlış anlaşılmasın ama bir kaynana muhabbeti açılınca yazmayan kalmıyor burda bu konuda çalışanlar dışında çok az kişi yorumda bulunuyor bu platform bile böyle olduğu için üzülüyorum
Betim Prm112 söyleyecek o kadar çok şeyim var ki bu konuyla ilgili gereksiz tartışmalara girmemek için susmayı tercih ediyorum
dilara92 Prm112 valla ben bazı fazla sayıda yorumlu konulara da yazdım destek olur musunuz diye. Kimse dönüş yapmadı.
nuryadaperi Prm112 bu konu o kadar çok tartışıldı ki burda. Mesele bu da değil ama ben de susmayı tercih ediyorum her ne kadar acı olsa da… umarım yine de sesimizi duyururuz 🙏🏻
MinikTavsanim Prm112 nasıl olsa ucu bize değmiyor diyip yazmayan insanlar var . Sorun değil çoğu çalışmayanlar icin ama keşke herkes iyi niyetini gösterip destek olsa
Prm112 Yani üzücü kızlar diyecek birşeyim yok. 😏 burası böyleyse dışarı da gebe olmayanlar yada erkekler izine itiraz ediyor o çok gayet normal kalıyor.
acagla Bu kadar kişi elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah güzel haberler alırız kızlar. Boşuna stres oluyoruz kaç gündür. Yazık bebişlerimize.
gulny Ben de üstte kalsın diye yazıyorum. O zaman yazdığım şeyin içini doldurayım, elimizde telefon çok oturduk 3 gündür. Hadi 18:00 e kadar bir 10 dk evin içinde yürüyelim kızlar 💃🏻😀