Srpkemre 36+5 haftalık hamileyim geceleri hiç uyuyamıyorum sizlere de oluyor mu öyle sabaha kadar ayaktayım gündüzleri rahat uyuyorum
Filizzz66 Srpkemre ne güzel en azından gündüz uyuyormuşsunuz ben ne gece ne de gündüz ağrıdan uyuyamıyorum😔 resmen buğün gece yatakta oturup ağladım uyumak yatmak istiyorum diye☹️ Kollarım başlayan ellerimde tavan yapan bi uyuşma var ve sızlıyor asla yatırmıyor
Dilos1645 Srpkemre ne gündüz ne gece 18.haftadan beri uykuya hasretim telef oldum resmen önceden yarın saat bi saat uyurdum sonra agrıdan uyanırdım son aylar da dahada şiddetlendi kaburga agrıları bacak krampları mide ekşimeleri 15 dk öyle şekerleme yapa yapa sabahı bulduruyorum😢😔
Srpkemre Filizzz66 Dilos1645 ya çok kötü birsey sabah 6 dan sonra uyuyorum önceden hep uyumak istiyordum aman 35. Haftadan beri uyku denen birsey kalmadı
Merve_fatih Böyle postları görünce acaba bende mi sorun var diyorum 😐 ben de bi uyuyorum bi uyuyorum ki,sabah eşim giderken duymuyorum bile çoğu zaman. O da kıyıp da uyandırmıyo da 😌😅38 haftaligim bu arada
Merve_fatih Srpkemre bünye meselesi sanırım. Çünkü hiç bir evresinde uyku problemi çekmedim ben çok şükür. Sadece sağa sola dönerken sorun oluyor artık ama uykudan yana bir sorun yaşamadım