Malatya44 Bi yerimde agrimiyo. 1haftadir ara ara geliyo. Doktora gittik yatis yapti. Nsttyle takip etti. Yok bi acilmada sancida yok cok şükür. Dogumlarim erken oluyo. Boyle olupta 36.haftaya kadar karninda duran varmi acaba ya??. Şu an 31+4gunluguz.
Yildizim Malatya44 Nişanın gelmiş, nişan tek seferde de gelebiliyor ara ara da gelebiliyor. Ben nişan geldikten sonraki gün doğum yapmıştım ama bir hafta 10 gün sürenler de var. Sancılarını bekle
busraburcak Malatya44 benim 35’de geldi nişanım 37+2’yiz canım ama kiminle 1 gün kiminle de benim gibi oluyor bi kontrol edilmende fayda var
Gmze23 Malatya44 birden fazla mı geldi sümüksü böyle şeffaf yada yeşilimsi yapışkan şekilde bişeyse nişandır yada üzerinde bi miktar kanda olabilir. Bi kaç hafta içinde de yapabilirsin 24 saat içindede
Sevil1234 Gmze23 bir kaç gün önce bendede yeşilimsi sümük gibi yapıskanlı bişey geldi öncesinde ve sonrasında da her tuvalete gittigimde beyaz renkli sümüğümsü geliyor. Bende ilk haftalardan beri idrar enfeksiyonu vardı. Acaba benimde dediginiz gibi nişanmı gelmiştir. Nasıl anlıcam?
Sevil1234 Yildizim gelen o şeyin nişan olduguna nasıl emin olabiliriz? Farklı belirtileride varmı acaba bende enfeksiyondan geldigini düşünüyorumda.nişan oldugunu nasıl anlarız
Malatya44 TwinsmomDA yok cnm gittim nstde sanci cikmadi. Bebekte yerinde. Acilmamda yok. Insallah olmaz daha erken..
Gmze23 Sevil1234 canım akıntıda olabilir ama anlattığın şeye bakarsa nişan gibi merak etme 24 saat içinde yapanda var doğumu bir hafta içindede bunun için doktora gitmelisin o sana söyler doğum var mı yok mu
Gmze23 Sevil1234 çok iyi o zaman yarın kontrolün olması git doktoruna ve bu durumdan bahset sümüksü şey nişandan başka bişey değil bildiğim doktoruna da anlat oda söyler zaten erken durumun varsa hapla yada iğneyle uzatma yolları var merak etme endişe yapacağın bi durum yok sen doktoruna durumu anlat o gerekeni yapacaktır ☺️ Geçmiş olsun
Malatya44 busraburcak yok cnm doktor bakti. Sancida yok acilmada yok. Bebekte hareketli. Bi aksilik olursa gel dedi. InsLlah olmaz ya henuz cok kucuk..
busraburcak Malatya44 hiç bişey olmaz o zaman kuzum merak etme hiç benimde 32’den beri felan hep erken doğum olucak diye bekledi doktorum ama şükür olmadı kendini çok yorma