semdem1 MugeYcl ben de bahçeşehirdeyim. Post böyle dakin kalmış nedense kimse yok sanırım 😂 Saritilki
Kubra_s MugeYcl başakşehir 5. Etaptayım 18 gğn önce dogum yaptım şlk başlarda başak tıp buhara hanıma gittim ama çok yogun ve kalabalık sonra medicalpark Bahçelievler fatma umutogluna gittim ve iyi ki gitmişim
MugeYcl Tam 3 gündür yürürken kasık ağrım başlyoe adım atmak istemiyorum sizlerde de oldumu böyle 21.haftaym😔
MugeYcl Nurbin buhara hanımın muanesi 145tl ben yılladır cok memnunum gebelik önceside klasık rutin kontrollerimi yaptırdıgım bir doktordue kendisi ben cok begendıgım için gidiyorum ama hastanede yeni doğan unıtesi olmadıgı için doğumu başka yerde yapcam
semdem1 Saritilki ben medipol mega da duygu hanıma gidiyorum, istinye tercih edeceğim bir hastane değil 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Helenjr Merhaba hanımlar, bende Başakşehirdeyim. 1-2 kere Başak tıp Buhara hanıma gittim ama asıl doktorum Medipol Mega da Profesör Ayşe hanım kendisi Harika biri.
semdem1 Saritilki yakınlıktansa sağlık daha önemli 36. Haftamdayım doktorumdan çok memnunum, siz de memnunsanız sorun yok tabii
MugeYcl Kubra_s yaa şey sorcam buhara hanım bana dediki anlaşmalı bahcelievler medikalpark var dedi acil durumda yani sezeryan vs benzeri seylerde ekibimle oraya gidiyorum dedi bem sordum başakta 3500 dediler kulağıma medikalpark olarak ucuz geldi ama galiba bu buharın aldıgı ücret.siz kaça doğum yaptınz