Morko Saat 4 de adet oluyorum gibi aşırı bi sancıyla uyandım 37. Haftamdayım ve 1 saattir Aralıksız var bazen şiddetleniyor Doğum sancısı olabilir mi
Bebiskomm Morko benim de oyle baslamıstı sabah doktora gittim hemen.yarın sabah hastneue gitmeniz gerekir gecmezse
Pankek Morko 1 saat aralıksızsa doğum sancısı değildir. Doğum sancısı aralıklı ve şiddetli geliyormuş. Bebeğin kanala yerleşiyor, rahmin kasılıyor olabilir.
Morko Pankek 1 saat aralıksız dediğim adet olacakmışım gibi Hafif agrı var ama arada bir çok kıvrandırıyor şiddeti artıyor.
Semaaktas123 Pankek önce aralıklı gelir adet sancısı gibi sonra saat saat düşer 1 saaatten yarım saate düşer sonra Kaşık ve bele yada bel ve kasığa vurur ağrılar
__meczup__ Suyun gelmediyse evde dur bence Hastane ağrı çekiliyormuş bazen doğum belirtisi olabilir dua et uyumaya çalış canim allah yardımcın olsun
Morko __meczup__ ne suyum ne nişanım gelmedi ama sanki afedersiniz büyük tuvaletim var gibi geliyor gidiyorum bakıyorum yok. 🙈 dün su kovası kaldırdım bi 10 kilo birşeyleri tetiklemiş olabilirmi canım
Rmysa11 Morko doktora git canım ihmal etme sancın var dersenyüne eve gelir sancını evde çekersin en azından için rahat eder
Semaaktas123 Duam sizlerle senle RABBİM YARDIMCIN OLSUN ŞAKIN KORKMA PANİKTE YAPMA DERİN DERİN NEFES AL VER OKU AYETEL KÜRSÜYÜ RABBİM SENLE MELEKLERİ SENLE ŞUANDA❤️😍
Morko Semaaktas123 Semaaktas123 canım çok teşekkür ederim ❤️❤️😍bakalım gidecekmi sancı yoksa artacak mi suquat yapıyorum şimdi
Mgul Suppan ayni durum bendede var 37 haftaligim adet sancisi bacak arasi agrisi var helede blacak arasi beni sabaha kadar uyutmadi