Annesed Selimem evde olduğumuz icin korkmuyorum ve bahçemiz var bizden başka kimsenin girmediği orda oynatıyorum benim korkum sürekli hoplayıp zıplıyor bazen ben fark etmeden üstüme atlıyor düşüğe sebep olabilir diye endişeleniyorum kilolu bi bebekti hala oyle
Selimem Allahım korusun canım benim kıyamam kötü Düşünme Allahım yar ve yardımcın olsun onunda aklı başında değil bebek ne bilsin eşin daha çok onunla ilgilensin olmadı
Hnfth Annesed ayyy çok sevindim kuzumm inşallah olmuş bu sefer iki gün snda tekrar ver sende biliyosn zaten süreci 🥰🥰🥰🥰tanışmak isterim seninle özel konusablcegmz biter varsa,😍😍😍
Annesed Telatabih teşekkür ederim oğlum ilk korumasız ayda oldu simdi bu 118 sonuç 2 kimyasal ardından oldu diğerlerinde 32 34 tü değer bakalım inşallah güzel arrtar 2 gun sonra yine kan vericem
Telatabih Annesed çok güzel maşallah oğluşuna kardeş gelmiş 🙏😻🐣 benimde üç kimyasal olduda böyle ard arda kimyasal görünce bir ümit soruyorum hep inşallah benimde bir sonraki kimyasal olmaz 🙏
Hnfth Annesed aynen kuzum bugn 12+2yiz ikinci olunca zaman çabuk geçiyor bulantı kusma hatsafha da ama yinede geçiyor günler uğraşacak bı bebe var çünkü 🤣🤣🤦🏻♀️🥰😍😍💗💗
Annesed Hnfth Allaha şükür iyiki varlar 5 ay olmadı da kafayı yedim Allah hic olmayanlara sabır versin ama cinsiyet icin erken değil mi 16 17 haftalarda kesinleşir hatta bize 16 da kıza benziyo demisti 20. Haftada ayrintilida kesinleşti erkek oldugu