M1044 Kızlar 35 ci haftamdayım 2 gecedir bi miğde sorunu yani kusuyorum sizce sebebi ne olabilir korktum biraz bugünde kusunca
Smyy06 M1044 gebeliğin son zamanlarında büyüyen rahim ve bebek mideye filan baskı yaptıgından mide yanması,reflü,bulantı olabiliyor cabım normal bence korkulacak bişey yok
Zlhb M1044 bende 35teyim bulantılar geri başladı bebek saçlanırken bulantı yapabilirmiş doktorum öyle dedi resmen başa döndüm her şey kokuyor
Pankek M1044 Miden artık eskisi kadar geniş değil o nedenle yiyecekler fazla geliyor olabilir mi ? Porsiyonların büyük mü ?
M1044 Pankek hayır tam tersi çok az yiyorum bugün hatta dün kustum diye yarım yarım yapıp ara öğün tarzı muz yedim bi tane akşam üstü yoğurt yedim hafif olsun miydem diye 🤦🏼♀️
Pankek M1044 Bende de çok kusma oluyor ama benimkisi mide asiti fazla olduğu için sarı safra şeklinde. Yediklerini kusuyorsan başka bir şey olabilir mi acaba ?
M1044 Pankek Allah korusun canım valla korktum o yüzden bilmiyorum ki neden böyle oldu hayır bide işin kötğ tarafı gece tutuyor daha doğrusu midemin rahatsız oldunu anlayınca ben kendim gidip böyle kusayım bari rahatlim tarzında dedim ve gittim çıkardım zorlandım da yediğim yiyecekleri çıkarınca ama bebeğim hareket ediyor bugün de öyleydi yani çok şükür
Pankek M1044 Bebekle alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum. Midemizi mi tekmeliyor naapıyor ondan oluyor heralde. Ama benim fikrim mide asiti rahatsız ediyor. Ondan kusuyorsun. Hamile anatomisi diye bakınca google dan mide yerine küçücük büzüşük bir yer kalmış. Mide ne yapsın 😁
M1044 Pankek aynen canım doğru diyon asit de oluyor dedin gibi ayıptır söylemesi tükürük salgım artmış iki de bi tükürmeye gidiyorum asit gibi yani
M1044 Pankek son bi aydan da az var şuan 26 günüm kaldı doğumuma inşallah bi an önce geçer bu zaman da ☺️
Semaaktas123 Evet canım kimilerinin 35 37 haftalarda bebek dönme yerleşme yaptığı için kusmaya sebep oluyor korkma rahat ol😊
M1044 Pankek ben sezeryan olucam canım doktorum öyle gün verdi benim uygulama da şuan 34+2 de 40 gösteriyor yoksa 😁