byzatrn Emineliahmett öncelikle hayırlı uğurlu olsun yavrunuz genel anestezi demişsiniz kahvaltı yapıp gitmenize rağmen komple bayıltmak sorun olmadı mi
miniginannesi1 Emineliahmett Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım darısı sağlıklı bir şekilde hepimizin başına inşallah 🙏 iyi ki ayrıntılı yazmışsın valla böyle hikayeler okumak çok daha güzel oluyor 🙈
Nazliiiiii bhtrolcay Amin inşallah canm suan bıle k agrm vr bole nefesm kesılıo sanki Allahın izniyle bı dgursaö 😊
Suleyigit Emineliahmett üstünüze ne döktüler sumu neden peki ama Bayildim yine hikayeye çok güzel anlatmissiniz darısı bizeeee ❤😍
Emineliahmett Suleyigit su dediğim şey sanırım hani bu ameliyata başlanmadan steril olması açısından tendtirdiyotumsu bişey sürdüler ama baya soğuktu yani 🥶
Alyaminak Saglikla buyut inşallah benim de son adet tarihim 1 eylüldu ama daha doğmadi kizim bekliyoruz😊
Emineliahmett koseoglu-elif33 kısa süren bir durum ama can yakıcı diyebilirim öyle aman aman da bir acı değil ben biraz dirayetli biri olarak pek acılı bulmadım ☺️🙄
Emineliahmett Ozlemsenoglu ben çok imkansızları gördüm Eray hoca birçok kişiyi anne baba sahibi yaptı birkaç defa muayenesine git memnun kalmazsan gitmezsin sabit kalma gibi bir mecburiyetiniz yok çünkü ☺️🙏
Emineliahmett Ozlmece22122 allah razı olsun güzel anne adayı eli kulağında yakın zamanda gece nöbetlerine hazırlıklı ol☺️❤️🤰🏻
Burcutran Emineliahmett aa öyle mi. Ben 7 bin tl duymuştum doğumu. Teyit etmek için size sorayim dedim. Sok oldum şuan. Bagcilardaki dimi?
Emineliahmett Nazliiiiii o beklemek kadar sıkıntılı bir durum yok ama hele bir doğsun 🐣 tarifsiz duygulara hazırlıklı ol❤️
Emineliahmett Caglahassan Eray hoca tam bir pozitif doktor sanki dünyaya hamiş annelerin derdini tasasını çekmek için gelmiş cidden çok iyi bir insan allah razı olsun kendisinden ben şahsen çok memnun kaldım Nazoyuda es geçemem tabi 🙏☺️
Emineliahmett Pericamci internetten araştırma yaptım hamilelikte normaldir dedi ben şahsen doktora sorma gereksinimi bile duymadım evde sürekli kaşındıkça ılık duş krem ama ihmal etme akciğer enzimlerin düşük olabilir doktorunla paylaş bu durumu 🙏
Emineliahmett Nazliiiiii doğumunuza çok az kalmış diyebilirim çünkü sona doğru klozetle akraba olmuştuk 😂😂
Emineliahmett Nazliiiiii çatalım dardı doğumdan sonra da bebeğin kordonunun boynuna dolandığını öğrendim rabbim işte nelere Kadir ❤️🙏
Emineliahmett Burcutran hayır ne alaka 7 bin 😂 evet yaman tıp merkezi 1500 normal Sezeryan 2000 ₺ muayene ücreti de 80₺ on gün içersinde de iki defa muayene olabilirsiniz