_eylul09 Happybsrn bu ay umutluydum bi kaç gündür bel ağrım vardı hiç ağır filan da kaldırmadım. Hatta bu sabah baya ağrıdı. Dayanamadım ovülasyon yaptım silik çıktı. Erken yaptım dimi?
Merveee6 Benim yumurtlamadan sonra 6. Gün kızlar çatlamadan sonra hep çizgiler çok silikti bugün t çizgisi baya koyulaşmış bi Ümit oldu bende inşallah 2. Yumurtlama değilde hamileliktir
Happybsrn Merveee6 Google dan hızlı resim yükle oradan da resim yükle aşağıda ki linki kopyala buraya
Berrasirin Fadiiik bazı rivayetlere göre 9 bazısına göre 8 kendi hissiyattim 7. Gün 🤷😂kafam çorba addetime son 5 gün 🤗
Merveee6 Happybsrn yapmaya çalıştım ama olmuştur inşallah adetime 8 gün var yumurtlamayı çatlamayı felan gördüm 7 gün önce
Happybsrn Merveee6 toplu yok mu cnm .bnm de bi hafta kala yumurtlma oldu. Ama bu biraz koyu gibi😀 8 gün kalmasına rağmen
Merveee6 Happybsrn canım toplu da atarım yumurtlama görmüşmüydün sen benim eğer yumurtlama ise 2. Kez olacak eğer gebelik değilse
Didemmmmm Happybsrn ya canım sana bir şey sormak istiyorum. Yumurtlama gününden itibaren mi sayıyoruz yok sa çatlamadan sonramı sayıyoruz.
Happybsrn Merveee6 evt 10 yazan da yumurtlma olmuş gibi belki ikinci kez yumurtlma olacak çünkü koyulaşmaya başlamış belki de gebelik 🤣