Emine_66 Kmslmsl kıza benziyor dedi inşallah değişmez kızım olur bir oğlum var bir tane de kızım olsun inşallah
Kmslmsl Emine_66 benimde bi kizim var oglum olsun istiyorum ama kismet tabi banada kiza benziyo dedi doktorum 💕
SEVGiHASAN Karadenizli öyleymiş hiç beklemiyorduk🥰 kimsemiz yok yardımcı tutmaya karar verdik bi süre bakalım rabbim yardım eder inşallah 🙏🏻
SEVGiHASAN Dilruba92 inşallah gösterir rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah
betul2009_ maisiyah_345 ne kadar almistin. Ya bu travel sistem Bebek arabalrindan ziyade kabin boy ya da baston al diyenler oldu da bana kullananlardan ondan sormuştum
maisiyah_345 betul2009_ 1600 liraya aldım asıl fiyatı 2500 lira ben yorumlara baktım cadillac arabalardan çok memnun insanlar bana da çevrem travel alma dedi ama ben yorumlara güvendim ve içimdeki sese aldım
Fata2014 Lamia65 ben 12 de gitmiştim erkek dedi kararsız bi şekilde sonra tekrar gittim kesin erkek dedi bamyası basbaya belliydi 😂
Asl_i Hmlayse Sevindim 😊 Elenatal 1 ve Omega royal kullanıyorum. Daha önce Diafol kullanıyordum buna yeni başladım.
Ozgebuglem 23 Şubat daha belli değil inşallah yarin gosterirse kendini ogrenicez 😍 benimde bir kizim var birde oğlum olur sağlıkla inşallah