Neslyhn 18 şubat. 13. Haftada erkek gibi görünüyor ama %100 söyleyemem, demişti doktor. Sonradan değişme ihtimali var mı?
AsliMaY Karadenizli Allahım sağsalim Kucagına almayı nasip etsin canım ilk başka heyecan ikinci bambaşka bir heyecan bizim 2 ci 😊
handegozgoz Zeynep1122 bugün doktor hazırlıklara başlamayacaksanız tahminimi söyleyeyim, erkek dedi :) iki hafta sonra kesinleşirmiş. Klişe olacak ama sağlıklı olsun da gerisi önemli değil di mi ama :) Sizinki belli mi??
Zeynep1122 handegozgoz ben de geçen cuma gitmiştim erkeğe benziyor dedi bakar bakmaz ilk gebeliğim aynen öyle sağlıklı olsunlar. 🤗 Perşembe tekrar gideceğim bakalım o zaman ne diyecek☺️
m_yel Emine_66 henüz belli değil, çarşamba 2 li testin sonucunu öğrenmeye gideceğim belki o zaman belli olur. sizin belli mi
Ozgebuglem Benimde son adetim 23 Şubat bende bugün gittiğimde erkek dedi inşallah sağlıklı olsunlarda kesindir 🙊🤲🤲
m_yel Emine_66 kızımda 16. haftada öğrenmiştim hatta başlar da göstermiyordu 😅 hayırlısı ile sağlıklı olsunlar da az daha bekleriz
m_yel Emine_66 bugün test sonuçlarını almaya gittim doktorum kıza benziyor dedi bize de 2 haftaya netleşirmiş, Rabbim sağlık versin hepsine 🤲🏻
Zynpsahh Benimde sat 28 Şubat 2. Gebelik sezeryan olacağı için kasımda doğum olacak inşallah 🥰 13 + 2 de erkek ama alışveriş yapma dedi 16 da kesinleşir 1 ay sonra gel dedi hayırlısı bakalım