Bayanlar 35+3 oldum 15-20 dakika önce kız kardeşimle balkonda oturuyorduk tam kalktım içeri gidicem çok can acıtıcı derecede vajinamda ağrı hissettim hareket ettikçe batma ve değişik bir baskılı ağrı hissi yaşayan var mı?

papatyalarr5 normal canim bende 35 haftaliken o tur seyleri yasadim doktor bebek bas asagi donuyo bacak arama baski yapiyor dedi su an 37 haftaligim gittikce artiyor baskilar

Mom20_ birden çok korktum hareket edemedim değişik bir ağrıydı dinleniyorum şuan geçmesini bekliyorum canım

papatyalarr5 rabbim hayirlisiyla bi an once dogurmayi nasip etsin insallah ben her gece uykudan o agrilar yuzunden uyaniyorum bi yerden kalkincada ayni oyle

37+6dayim şuan akıntım var ama biraz su gibi geliyor iç camasirimdan normal altındaki taytim ıslanıyor sizce normalmi biraz fazla sulu geldi bana sanki öyle su gibi akmıyor ama siviligi su gibi ve normale göre biraz fazla ıslak

Mom20_ amin canım amin bir avazda kurtarsın Rabbim hepimizi 🙏🏻 Uyurken bile bel ağrısı çekiyorum kasılıyorum bende çok zorlanmaya başladım Doğum yaklaştıkça hayırlısıyla kucaklayalım çanlarımızı

Ryakvrckk pek bir bilgim yok canım malesef , acaba doktoruna mı yazsan rahatsız edecek derecedeyse