selinn35 Adetime 2 gün var. Testi yapar yapmaz silik cizgi cıkıyor ardından o silik cizgi kayboluyor. Bu ne anlama geliyor? Yaşayanınız var mı?
Hilalyusuf selinn35 adet gününden bir kaç gün sonra deneyin gerçi ben tam adet gününde yapmıştım çok belirgin çıkmıştı çizgiler oda erken döllenmeden kaynaklıymış
Hzlrfk selinn35 ben adetime bir gün varken yapmıştım rossman dan almıştım testi ve bariz belli idi. İsterseniz bir kaç gün bekleyip tekrar yapın
Hilalyusuf selinn35 canım en son 30 martta adet oldum bu testide 30 nisanda yaptım aslında inanmak bile istemedim hastaneye gittik eşimle kan verdim 4 gün sonra kan sonucum pozitif çıktı ultrasona girdim kese göründü ama bebek yoktu 1 hafta sonra tekrar gittim kalp atışlarını duydum şimdi sana hamilesindir yada değilsindir diyemem en mantıklısı bir kaç gün daha dişini sık öyle dene çıkan sonuca göre hastaneye git kan ver kanda direk çıkıyor ztnhttps://imgyukle.com/i/ymLozM
selinn35 Hilalyusuf yani bu durumda var mı oluyor yok mu anlayamadım ? Bir testimde de o silik cizgi duruyor. Cok cok az ama
selinn35 Tugce1803 evet hemen cıkıyor miratech normal gebelik testi. Hatta bir testimde silik cizgi duruyor öbüründe gidiyor falan anlamadım yani
DerinBade Canım ben iki tane kimyasal geçirdim ikisindede miratech marka testle adette 3 gün önce ince çizgiyle öğrendim eğer çizgi varsa muhtemelen gebelik var testi tekrarla sabah Ilk idrarinla
Hilalyusuf selinn35 bende sizin yaptığınız testte silik çizgiyi gördüm o kadar silinik değil en iyisi kan verin aklınız kalmasın ne olur ne olmaz