Ozgectndg HanifeOkutan dogum yapmak üzere olanları görünce acaba bizde görecekmiyiz o günleri diyorum
HanifeOkutan Ozgectndg ben de başlarda öyle diyordum ne zaman geçecek 200 gün falan diye şimdi diyorum ne zaman geçti o günler 😅 sıra ne ara bana geldi 💕 gönül rahatlığı ile diyorum zaman hızlı geçiyor 😅
suzan_26 Gincichik Evet cnm ama biz bugün mezun olabiliriz. Saat 03.30 bir ağrı ile kalktım baktım nişanım gelmiş. Şu an ağrıları karşılayabiliyorum. Zaten bugün hastanede randevum vardı Nst ye girecektim. Evde dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıcam sancımı çekip öyle gidicem hastaneye bana dua edin🤲
Minigimm0717 Ozgectndg 25+3 5 kılo aldım. Bebeğim en son 22+3 deyken 600 gramdi şimdi bilmiyorum ama büyüdüğünü hissediyorum tekmeleri kuvvetlendi 🙈
ecembugra53 Gozdefidan bizim de kız dı geçen gün gittik ben görünce sok erkek hemen gösterdi kendini 😂😂 Allah bağışlasın benişlerimizş saglıkla gelsinler 😊🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ebru-kc11 Ozgectndg yaklaştıkça bütün duyguları birden yaşıyorsunuz heyecan, mutluluk,korku, endişe hepsi birden geliyor üstünüze. Bir yanınız ya hemen gelsin hemen göreyim diyor bir yanınız keşke biraz daha içimde kalsa diyor anlayacağınız duygular karışık 😍
ecembugra53 Ozgectndg merhaba bende 2 kilo aldım suan 17+3 cüz beceğimiz erkek olucak 😊👼🏻🧿 rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️
Hasibedenizli Ozgectndg çok kilo alanlar kervanında bende varım 35. Haftada 18 kg aldım doktorum bu hafta biraz frenle artık dedi de evde dışarı çıkmıyoruz hareket kısıtlı nasıl tuzu ve hamur işi kes hemen dedi kestik bakalım
ecembugra53 Hasibedenizli methaba evet bende hamilelik başından beri doktorum cok iyi hem ÖZele hem devlete gidiyorum doktorum baştan beri vitaminli seyler yiyorum asla hamur işi yemedim kendinizi koruyun ki Doğum esnasında rahat Doğum yapabilseniz 😊🧿 inş sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın 😍🤲🏻
ecembugra53 Ozgectndg alakadı yok canım 😂😂ben zayıf biriyim o genetikle alakalı normalde hiç kilo alamıyorum suan 2 kilo aldım sadece vücut kilo almaya elverişli ise alıyor insan benşm ailemde yapı olarak herkes zayıf herkes yer kilo almaz o yönden MAŞALLAHHımıx var 😊
Nilaykirikbas5516 Ozgectndg benim 25 hafta ve kız 12 haftalıkken doktor kız dedi ama belli değil bidahaki gelmene netlesir dedi 16 haftada kesin kız olduğunu öğrendik ben şuan sadece 3 kilo aldım randevuya az kaldı bakalım kaç kilo daha eklenecek 😊
ecembugra53 EsmaaTklc biZimkine de kız demişlerdi erkek miş 😂😂 Rabbim bebişlerimizş sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin 😊👼🏻👼🏻👼🏻🧿