brnr09 Kızlar bebeğim için ateşölçer tavsiyelerinizi bekliyorum 😊 temassız iyi değil diyenler var. siz ne düşünüyorsunuz?
civcivimmm brnr09 kulaktan olanlar için iyi diyolar bide koltukaltı eski usull bende ateşölçer modeli için öneri istiyorum burda bekliyim 🥰
Nslhnakn brnr09 evet öyle bende çok araştırdım temassızlarda derece farkı oluyormuş, e bebekte ilgilenen kişide öyle demişti, kulaktan ölçer olanlar daha iyiymiş bende braun ırt 3030 aldım deneyip göreceğiz😌
Ellans brnr09 bende bgn ateşölçer araştırmasına girmiştim☺️ Arkadaşım loobex önerdi hem alın hem kulaktan ölçüm yapıomuş.weewll ve braunda cok pahalı geldi bana 🤔 kararsızım
Karadenizli civcivimmm en doğrusu kulaktan ölçer hastanede çocuk doktorlarının tercihi hep ben hastanede çalıştığmdan biliyrm braun marka genelde ama şu ara piyasa karışık fiyatlar yükselmiş olabilir isterseniz zamanınz varsa bekleyin derim
civcivimmm Karadenizli evet acele etmiyorumm beklicemm ama en güzel hangi modeli onu bilmiyorum çok para vermekmistemiyorum aynı özellikte başka ateşölçer varda o yüzden güzel araştırmam lazım
Karadenizli Nslhnakn nekadar aldınız acaba ve nerden aldınız benim firma tanıdğm vrda fiyat araştırayım🙃
Twinsbabyy https://www.hepsiburada.com/bo-hui-infrared-dijital-temassiz-ates-olcer-termometre-p-HBV00000SCYBY?magaza=tarzreyon ben bu ateş ölçeri aldım memnunum
Nslhnakn Karadenizli e bebekten ocak ayında almıştık canım toplu alışveriş yaptığımız için tam hatırlamıyorum ama 300 e yakındı yanlış hatırlamıyorsam😌
insan_insan En iyisi eski usul olanlar ve braun kulaktan ölçer diyorlar ama bebek ateşli ve huysuz olduğunda kulağına sokturmak istemiyormuş ve koltuk altında sabit tutmak zor oluyor diye de yorumlar okudum temasız ölçenler uyurken bile enseden dahi ölçülüyormuş
sda-sda35 brnr09 bende baya uzun bi zamandır araştırıyorum. En iyisi Braun diye okudum her yerde ama Aralık ayında 300 liraya satılan ateş ölçer şu an 630 lira. O kadar para verilmesini de doğru bulmuyorum açıkçası çünkü her dk lazım olcak bişey değil. İndirimde yakalasam ddim. En fazla 519 a düştü. Bende sonunda vazgeçtim. Şu an weewell e bakıyorum. Ondan da herkes memnun. Kulaktan ölçer alınmasını tavsiye ediyorlar. O da 300 lira. Bakalım indirimi yakalayabilirsem büyük ihtimalle weewell alcak gibi duruyorum 😊