Deryaynur Kızlar Sefaköy meedipole gidiyorum elif alaça 30 haftalgm ve hala net cinsiyetini söylemedi hep tereddüt ediyor ve hazırlık yapma diyor benm gibi elif alaça giden varmı ve sizce doktormu değiştirmeli miyim memnun degilsem bu haftadan sonra
Karadenizli Deryaynur bende herkeze gittim bi ona gitmedim herhalde ama türkana gidicem sorcam bakalm daha 14 haftalığız ikili testte erkek çıktı o ne diyor bence başka yerde özele git aynı kurum içinde zaten senin doktorun anemnezinde okuyacak doktorunun cinsiyet söylemediğini
Srzrk Deryaynur başka bir doktora da git istersen doktorundan memnunsan değiştirme ama cinsiyet için başka bi doktora da muayene olabilirsin
ipek-smr Deryaynur canım 7. Aya kadar nasıl net bişey söylemedi şaşkınım normalde en fazla 16 haftaya kadar net belli oluyor hatta doktorun tecrübesi iyiyse 12 haftada bile cinsiyetini görüp söyleyen doktorlar var
Deryaynur Karadenizli 2 hafta sonra tekrar gel bakalm dedi ama 2 haftayı beklemiycem tekrar 10 gün içinde gidicm yine kesin birşey söylemese başka doktora giderim diye düşünüyorum
Deryaynur Srzrk doktor 7. Aya girdgm halde cinsiyete yanılıyor ve 10 gün içinde gitme hakkım varken 2 hafta sonra gel demeside com garip sonuçta az zmaan kaldı hazırlık yapmm lazım sonucta bilmiyorum çok kararsz kaldım🤦🤷
Deryaynur ipek-smr dediğin gibi ilk hamileligimde kzmn olacgina o haftalarda öğrenen fakat başka doktordu tabi ama bunda hala ogrenemdim net bir şekilde bı ara bakikoye devlette gittim orda direk bebegnz erkek demişti 16 haftada ama virüs den dolayı coktandir gitmiyordm kendi doktoruma geçen gün gittim daha cinsiyeti belli değil 2 hafta sonra gel hazırlk yapiyyimmi diye sordm yok dedi yapma 🙁