Öncelikle Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin. Çarşamba günü kontrole geldiğim de 3650 gram denen bebeğimin gelmeye niyeti olmadığı için pazartesi suni sancı verilecekti yanlız düşündüğüm gibi olmadı perşembe akşamı sancılandım ve cuma günü hastaneye geldiğimizde nst de sancılarımız çıktı dedim geliyor eşim çok pimpirikleri ve panik napcım Allahım demeye kalmadı benim yatışım yapıldı ve sadece 2 şer saat arayla 5 kişi alttan muayene etti ayrı ayrı ölüyorum diye bağırdım ve mantarımın olduğunu öğrendim korku heyecan derken sancım var ama açılmam 2 santim gece 5 e kadar kolidorda gezdim yok doktor ultrasyondan baktı 4 kilo 100 gram bebeği Doğuramaz aklınızı mı yediniz diye bağırıyordu ebelere neyse ki 45 dakika yumrukladığım ağlamaktan gözlerimin kan kaçağına döndüğü normal doğumdan sezeryana alındım ve ortalama 10 dakika sonra kızımı gördüm o an herşey bitmişti ne ağrı ne sancı ve en güzel tarafı yanağımdan alındığında başladı ağlamaya dikilip sedyeye alınana kadar ağladı ve tekrar görünce sustu minik kızım bu ara da yanlış ölçüm 3 kilo 335 gram bebeğim 🙋♀️ ama Rabbim böyle nasip etti böyle oldu ❤️ ama dicem tek şey nolur korkmayın herşey olacağına varıyor hepinize kolay doğumlar 💐😍