Azracan Korktum ne yapabilirim sizce doktora dedi bi toz vurul dedi ama hemşire böyle dedim yapma ozaman dedi paslı şeylerden korun dedi 😞
Yesilim Azracan ameliyat olursan ne olacakk??? Paslı degilki metalden korunman lazım ama ya ameliyat durumun olursaa git yaptr bence
turunculuanne Azracan dikkat edin ben bugün derin bir şekilde elimi kestim 🤭 salı günü aşı olacaktım bugün oldum hemen
ilkbahar Azracan korona olup işe devam mı ediyo hemşire… 🙆♀️😵 Bana ilkinde benim hemşirem yoktu başka hemşire yapmıştı aşıyı 🙆♀️😄
Blcns Azracan ben ilk hamileliğimde olmamıştım şükür bir şey olmamıştı ama bilemiyorum 🙄 yapılacak başka yer yok mu
Yasemin00 Azracan Canım yerine baska hemsirede yapabiliyor ama aslında saglık ocanda benim hemsirem haziranda tatile çıkıcak ben olmasamda yaparlar sana dedi bakarda dedi sölersin dedi hatta sende bi sor ara istersen bence ögren yani
Kubra_ksk Azracan bence vurul bide sezeryan olcakmışsın başka hemşire mi yok olmadı doktoruna söyle o yapsın
turunculuanne turunculuanne ben aşıyı acilde oldum canım illa sağlık ocağında olmana gerek yok. Acilde olunca sana bir aşı kartı veriliyor zaten yapıldığına dair. Mutlaka yaptır bence, risk sadece paslı şeylerde değil
Yesilim Azracan olsun canım baska saglık ocagına al kaydınk cok zor degil işini kolaylaştr mutlaka yaptr
ilkbahar Azracan yenmiş ise testi negatifleşmiştir muhtemelen bulaştırma imkanı yoktur.. Ya karantina da olması lazım çalışamaz ki pozitif olduğu halde 🤦♀️😵
DBaybars Azracan Doktor eğer akıllı bi doktorsa paslı şeylerden korun demezdi, metalin baslı görünmesine gerek yok tertemiz görünen metalden bile kapabilirsin. Tetanoz aşını kesinlikle olmalısın
Azracan DBaybars bide sonuç ne oluyorki canım hiç bilgim yok ben bugün elimi kestim ne olacak söylermisin bu yönden hiç bi bilgim yok canım
Yesilim Azracan tabi tabii ihmal etme sarılık falanda kaparsın bide tetonz yaptrmamak cok tehlikeli yani
civcivimmm Azracan benim doktorum eczaneden aldırdı tetanoz aşısını tetavax hatta ismi doktorum reçetede yazdı onunla vuruldum acilde
lavienrose Özel hastanede de oluyor canım medicalparlk’ta 20 tlye yapıyorlar. Acıbademde de 50tl dediler.
DBaybars Azracan Ben 2 dozu da hastanede oldum, iğnemi kendim eczaneden alıp gittim. Sende öyle yapabilirsin ama tetanoz aşısı çok önemli aksatma şansa bırakma
DBaybars Azracan Ben 2 dozu da hastanede oldum, iğnemi kendim eczaneden alıp gittim. Sende öyle yapabilirsin ama tetanoz aşısı çok önemli aksatma şansa bırakma
DBaybars Azracan Tetanoz Allah korusun ölüme bile götürebiliyor, doğumda tetanoz kapan hem anne hemde bebek ölüyor çok örnekleri var