Evet arkadaşlar öncelikle Herkese merhaba hikayeme başlamadan önce söylemek istediğim bir şey var hiç ummadığınız anda çiçek açar umutlar benimki öyle oldu 2011 yılında evlendim 19 yaşındaydım herkes gibi ben de bir yıl düşünmedim işe basladim falan filan derken 1 yil gecti artik bebek dusunme zamaniydi. Hastanede çalışıyordum doktora gittim tedavilere başladık Tabii ilk bir yıl Doktor bekle dedi 5 ay sonra doğal yolla hamile kaldım kesesini görmeye gittim Gün kesi oluşmamış tıbbi spontan gebelik olduğu söylendi ilk bebeklerde normal dendi daha sonra 5 ay sonra yine hamile kaldım Ve yine hüsran yine spontan gebelik olduğunu öğrendim Üniversite Hastanesinde eşin mi benim taramaları mı yapıldığı bende kan pıhtılaşması olduğu ögrendin. Doktorun bana her adetten 1 gün sonra test yaptır pozitif oldum öyle verirsen hemen iğneye başladı Polikistik Over and olduğu için zaten gebe kalma hemen olmuyordu Bunun için 1 yıl bekledim 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım hemen yine başladım ilaçlarımı kullanmaya başladım fakat yine ne yazık ki spontan gebelik oldu 3 düşüğüm olmuştu doktoruma artık dedi hlher adete 10 gün kalasıya önceden iğne vurulmaya başladı öyle yaptım bu süreçte gebe Kalamadım aradan Epey zaman geçti Laparoskopi yapalım dedim yumurtalama da 1 kist vardı hem de o yumurtalıktaki kisti alalim dedi ameliyattan 5 ay sonra doğal yolla hamile kaldım Tabii Yine Korkular yine gerginlik Bunun yanı sıra dış baskıları zaten hiç söylemiyorum Niye böyle niye şöyle falan filan biliyorsunuz az çok insanları Kimseye laf anlatamıyorsun 4 düşukden bir ara bir ay önce de Aşılama yaptırdım ama aşılamam tutmadı Bir ay sonra doğal yolla hamile kaldım ve ne yazık ki keseyi göremeden yine Kaybettim bebeğime artık dedim benim çocuğum olmaz olmuyor yani durmuyor gidiyor Biraz Dinlenmeye ihtiyacım vardı vücudum ve kendimi kafamı toplamam lazımdı bir ara tedaviye her şeyi bıraktım baktım Yine olmuyor yapamıyorum Başka bir doktora gittim Doktor da sağ olsun bana yanlış tedavi uyguladı kısırlık ve tüp bebek tedavisinde kullanılan bir ağır tedavi uyguladı ve bu tedavi sonrasında benim yumurtalarım her biri portakal büyüklüğünde onlarca Karnımın içerisinde yumurtalar oluştu yumurtalarımın kangren olma riski ve benim çok riskli bir ameliyata girmem gerekecekti bir daha anne olamayabilirim Hatta. Zor zamanlarda ama onlar da geçti Neyse toparladım falan hiçbir şekilde Tedavi olmadım tamamıyle tedaviyi bıraktım hiç beklemediğim bir zamanda tekrar hamile olduğumu öğrendim dedim yine düşecek yine aynı şeyleri yaşayacağım Hiç umudum yok sa ta ki minik mucizenin kesesine ve kalp atışını görene kadar onu kucağıma alana kadar için inanamadim şükürler olsun ki kızımı elisamı kucağıma aldım bu tarifi olmayan bir duygu Kızım şu an 3,5 yaşında muhan yastığa başımı koyduğumda olmayanlar için dua ediyorum Rabbime şükürler ediyorum zor hamile kaldığım için hiç korunmadım şükürler olsun ki ikinci mucize mi Şu an karnında taşıyorum dilerim rabbim onu Sağlıkla kucağına almayı nasip eder yine Ummadığın bir anda çiçek açtı umutlarım dilerim Allah’ım anne olma umudu olan herkesin umutlarının cicek açmasına yavrularına kucağına almasını nasip eder. Daha anlatmadım çok şeyler oldu bu sadece özeti idi. Bir tanem okuyup beğenilenlere Şimdiden çok teşekkür ederim instagram:mucizem_elisam adresinden prensesimi gorebilirsiniz.Masallah