Sldlf Nesenn ben daha yeni öğrendim. 4+5 haftalık. Haftaya kontrolüm. İnşallah keseyi görüp, kalp atışını duyarız 🤲
Nesenn Sldlf inşallah hayırlısıyla duyarsınız tabi doktorda çok önemli bu süreçlerde doktor seçimi gerçekten çok önemli
Sldlf Nesenn evet kesinlikle öyle. Hayırlısı rabbimden 🤲 mucizeydi bizim için. Rabbim devamını getirsin sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲
Saadett03 Gulgul93 altinci hftalarda fln boş olduğunu söylemişlerdi yani bebeğin eşine dahirde birşey olmadığıni ama bn yinede 9 hftaya kdr bekledim değişen birşey olmadı sadece kese vardı içinde bebek yoktu
ozgei Bgmky bizde de kese gelişimi geri görünüyor ama normal mi daha erken mi bilmiyorum, 3 gun once keseyi gorunce igne başladık, oncesinde hap kullaniyordum, gec mi kaldik acaba 😭 1 kurtajim var benim de
Arslnyldz Bgmky yaaa geçmiş olsun benimde tam olarak bu şekilde oldu arka arkaya . Tüm Testleri yaptırdım pıhtılaşmaya eğim çıktı . Siz ne kadar sonra hamile kaldınız tekrar
Bgmky ozgei canım benim kese küçük kaldı bebek büyüyodu ama bebeğin alanı küçük kaldığı için çok kalbi durmuştu. Hakkımıza hayırlısı olsun umarım sende farklı olur
ozgei Bgmky yok bende daha yolk kesesi ya da bebek yok ama kaybettigim gebeligimde bebek olusup sonra gelişimi durmustu onda da kese geriden gelişiyordu ben cok tedirgin oldum o yuzden
Sldlf ozgei hayırlısı olsun inşallah. Rabbim yaşadıklarımızı yaşatmasın bir daha. Sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize 🙏💕
Minishh Sldlf mrb canim bende Ağustos ayında boş gebelik geçirip kürtaj oldum su anda yine hamileyim 9+3 ilk ogrendigim zaman banada verdi doktor kan sulandirici iğne ile coraspin kalp atışını duyduktan sonrada iğneye gerek yok sadece coraspin kullan dedi şu an sadece coraspin kullanıyorum progesteron bide
Sldlf Minishh sağ Salim kucağına al inşallah 🙏 bende coraspin ve iğne kullanıyorum. Ama henüz küçük. Daha keseyi ve kalp atışını duymadık. Rabbim bize de nasip Etsin inşallah 🙏💕
HKY Sldlf meraba canım heçmiş olsun bnde ekim ayında boş gebelikten kürtaj olmuştum şimdi 12 haftalık hamileyim ama doktorum kan dulandırıcı hiç bişey vermemişti hiç kullanmadm yani 🤔
Sldlf HKY doktordan doktora fark ediyor demek ki. Bana tedbir amaçlı verdi. Rabbim kucağına almayı nasip Etsin sağ Salim. Çok gerginim ve korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Allahım yaşatmasın 🙏
Bgmky Arslnyldz ben Ocak 31 de en son kürtajımı oldum. Mart 31 de yeniden hamile olduğumu öğrendim tam 2 ay sonra. Şuan kan sulandırıcı iğne yapıyorum göbekten hergün. Bunun yanında yine kan sulandırıcı ilaç ve folikasit kullanıyorum. Çok şükür herşey yolunda şimdilik 9. Haftaya giricez
Arslnyldz Bgmky bende şimdiden coraspirin başladım doktor önerisiyle. Yumurta takibi yapayım dedim bu ay bakalım ne olacak
Bgmky Arslnyldz Takvimim diye bi uygulama var bak appstore da ya da Google store da da olabilir. Ben yumurtlama takibini ordan yaptım. Doğurgan olunan dönem falan hepsini gösteriyor adet olunacak günleri . Baya iyi bi uygulama
HKY Sldlf amiiiiin inşallah hepimizin kucağını sağlıkla doldursun rabbim. Ahh bilmem mi o endişeli gerginliği.. bende kesenin içinde bebeği gördüğünde konuşamamıştım sadece şunu tekrarlayıp durdum “Allahım çok şükür, Allahım çok şükür..”