Buselensi Zehra1k sen agdaya alışkınsındırda ondan yeni yapacak olanlar acıdan kasılma falan yaşıyormuş buda bebegi etkiliyomuş
Gamzedngdn Fayenur 36. Haftadayım epilasyon aleti ile aynayı koyup alıyorum canım. Zor oluyor göremiyor insan ama yavaş yavaş kendimi zorlamadan halletmeye çalışıyorum kuaföre gidemem şahsi fikrim hem günah hemde çok utanırım 😣
Gamzedngdn Fayenur yorulunca arada bırak kuzum zorlama kendini Allahın izni ile hiç bir yerimi sıkıştırmadım ben eşimden yardım alıyorum bazen sende o şekilde yapmaya çalış bakalım 😊
Fayenur Gamzedngdn artık bende eşime diyecegim Allah razı olsun oda anlayışla karşılar ama insan yinede eşide olsa utaniyor
Sedaca Fayenur ayna karsısında denedınız mı hıc? Ben ılkınde oyle yapıyordum boy aynasının karsısında oturup yapıyordum mecbur
Fayenur Dilan43 yok canım özel degil sadace günah diye izin vermiyor kadın kadına olsa bile haram o yüzden izin vermiyor
Kiwi12 Zehra1k ooo imkansız yerdeymissin burda sordumda 50tl dedi sadece özel bölge agdaya İstanbul bu arada
Bmerve Fayenur boşver kocayı canım sen git kolaylık valla kuaför 10 dk da alıyor kendine eziyet valla evde yapmak