rmysozysr 27 haftalığım cnm bakarken felan hep kuaföre ağdaya gidiyordum evlendikten sonra epilasyon aleti aldım çok araştırdım iyide bir para verdim alırken ondan sonra 4 5 ay kendim epilasyon aletiyle aldım sonra karnım büyüdü uğraşamıyorum inanki jiletle alıyorum baya bir zamandır artık karnimdan göremiyorum eşimde yardım ediyor saolsun ayna felan boş kesersin kendini çok dikkatli yap yada eşinden destek al
Fayenur Yesilim ama sonuçta ona husu husu yaptırmıyorsun ki insan zorlanıyor benim eşimde diyor ama ne bilim ne kadar helalin olsada insan çekiniyor😂😂😂
Cerenn06 Fayenur Bende 25+4 oldum bu zamana kadar iyi kötü jiletle alıyordum ama gerçekten artık zorlanıyorum eğilmiyorum belim çok ağrıyor p.tesi kuaföre gideceğim :) hem Doğuma kadar azalmış olur diye düşünüyorum 🤔
Edanurr_ Pinkyellow bende yaptırmadım ve lazer yerinde yapamayız dedi sorumluluk gerektirir dedi ama zaten sorumdan sonra olması daha iyi hormonlar değişiyor ve şuan yaotirsak doğumdan sonra tekrar çıkacak illa
Bbsraa Minikimleben hiç öyle korkulacak derecede acımıyor onu söyleyeyim.benim de canım çok tatlıdır ilk yaptırdığımda hiç acımadı rahat oluyor en fazla 10 dk bile sürmüyor. Zaten küçük yapıştırıp çekiyor. Pudra döküyor almadan önce. O acısını bastırıyor. Dayanırsın ilk dene alisirsin sonra da
MinnakLiva en güzeli eşine aldır jilet yada epilasyon ile.. bende 20lerde gaz sorunu yüzünden şişikti karnım
Edanurr_ Pinkyellow bakalım canım ne çabuk 5 haftaya girdik onuda anlamadım ama haksizligim cok oluyor surekli uyumak istiyorjm mide bulantimda 2 gundur basladi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım
DBaybars En iyisi lazer epilasyon ben hamilelikten önce de gidiyordum son ayımdayım hala devam ediyorum çok rahatım zaten 3 ayda bir kere anca gidiyorum çünkü çıkmıyor bile, hiçbir zararı da yok bebeğe akıl var mantık var 🤦♀️
Agustosannesi DBaybars hamilelikten önce bende gidiyordum fakat bu süreçte yasak oluyor diye biliyorum o yüzden ağda ile devam edip doğumdan sonra kalan seanslarima devam edicem