Tugra19 Kusura bakmayın ama böyle konu bulamadım ordan bakayım dedim ama vajinada çok şiddetli ağrı var dış tarafta ayaktayken sızlama oluyor sanki kopacak gibi bacağımda varis var orada olmuş olabilir mi
pera_ Tugra19 aynı ağrı bende de var geçen post açmıştı bende normal Olduğunu çatı ağrısı olduğunu söylemişlerdi bende variste yok yani ağrıyo
Baharbal Tugra19 32. Haftadayım ağrıdan gece yatakta dönmesi çok zorlaştı mesanemi baskı yapıyo bilmiyorum tuvalete gittikten sonra ağrı geçiyo
Kelebek1034 Bendede kasığımda varis var ağrı yapıyor,birde son haftalarınsa 30. Haftadan sonra falan çatı ağrısı başlıyor maalesef yatakta dönmek eğilince kalkmak uzun süre ayakta kalmak çok zorluyor.
Esra007 Bende 37+5 im aşırı derecede altımda ağrı var yürümek yatakta dönmek falan cok zorlaştı ve cok sık tuvalete gidiyorum tuvalete gitmekten yatamıyorum normal mi sizce
ZeynepBeren Tugra19 benimde var, dün gece ağrıdan uyuyamadım normalmiş. Ablam da aynısını yaşamıştı gebeliğinde ‘osteocare’ yazmıştı doktoru çok iyi gelmişti, ağrıları hafiflemişti. Doktoruma gidince bende soracağım önerirse alacağım.
ZeynepBeren Tugra19 benimde var, dün gece ağrıdan uyuyamadım normalmiş. Ablam da aynısını yaşamıştı gebeliğinde ‘osteocare’ yazmıştı doktoru çok iyi gelmişti, ağrıları hafiflemişti. Doktoruma gidince bende soracağım önerirse alacağım.
papatyalarr5 Tugra19 şimdi bununla ilgili post açtım bende tesadüf sizin yazdığınızı gördüm 35+3 üm şiddetli derecede yaşadım bu ağrıyı biraz önce aşırı derecede baskılı bir ağrı yürümeme engel oldu şuan uzanıyorum dinleniyorum normal diyorlar ama değişik bir ağrı yürütmüyorda
Tugra19 Herkese teşekkürler ama bendeki kemik ağrısı değil dış kısım bacaklarına yakın olan yerler ağrıyor o yüzden varisten şüpheleniyorum