Nurcancan MelisKulaSargun hiç kafana takma,benim de öyleydi şuan yetişti haftasına 🤗 Muz ve kaşar peyniri tükettim bol bol faydası olmuş olabilir 😌
MelisKulaSargun Zera_ER doktorumdan yeni geldim bebisim farki kapatmış kalp atışı çok güçlü ve erkeğe benziyor dedi doktorum 😍😍😍
MelisKulaSargun Kajimeraa bende yeni geldim hastaneden doktorum farki kapatmış dedi çok mutlu oldum canim 😍
MelisKulaSargun Melegimveben amiiiin canim Rabbim bütün annelerin bebeklerini sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻♥
SedanurAydnAta Son adet tarihine göre mi hesaplıyorsunuz haftanızı yoksa ultrason da çıkan tarihe göre mi 🤔 3 gün bile çok farklı geliyor 😅😂
EsraKaraglTopu Melegimveben ben ćok adet düzensizligi yaşayan biriyim adet tarihime göre 3 hafta fark var hic takmiyorum kafama cunku 28 gunde bir adet olmadm ki😂hic doktor da bisey demiyor saglikli olsunda
Melegimveben EsraKaraglTopu tabi canım sorun olmaz eğer hep düzenliyse ve bir anda gerileme olursa o zaman sıkıntı çok şükür öyle bişeyde olmadığına göre 🤗
EsraKaraglTopu SedanurAydnAta benim 3 gun degil 3 hafta fark var ultrasyona gore hesapliyorm cunku bn bazen 2 ayda adet oluyordum hatta 14 ocakta adet oldum şubatta olmadim hic 5 mart da ogrendim hamileligimi bnce o fark önemli degil sonucta herkes her ay yumurtlamiyor
SedanurAydnAta EsraKaraglTopu aynen tabiki önemli değil ama çoğu insandan duydum aynı şekilde hesaplayın o fark kapanıyor diye ondan sorayım dedim 😊
EsraKaraglTopu SedanurAydnAta bnmki hic kapanacagini sanmiyorm kocaman 3 hafta😂hayirlisi olsun bebisim saglikli olsun da 😍