Emelimsi Kızlar ayaklarım çok şişmeye başladı.. ayaklarımın altına yastık koyuyorum yüksekte tutuyorım, sol tarafa doğru uyumaya çalışıyorum, su içiyorum tuzu da azalttım ama başka ne yapabilirim? Bildiğiniz bir yöntem var mıdır?
NeslihanPiaAbac Emelimsi maalesef yok 3numara büyüdü ayaklarım ki ellerim ve yüzümde kocaman.Çeşitli tahliller yapıldu hiçbir sorun çıkmadı bünyen yapıyor dedi doktor.Çare bulamadım.Masajla biraz rahatlıyor gerginliği azalıyor ama birkaç saat sürüyor sadece🙁
Denizim Emelimsi bende 28+4haftaligim bende bir haftadir ayaklarimin ve ellerimin sislihini hissediyorum,hic bir ayakkabda olmuyor dar geliyor🙄 care yok napsam olmuyor
NurdanHakan Emelimsi magnezyum kullanıyormusunuz doktorunuza söyleyin o rahatlatıyor biraz aynı zamanda günde bir şişe maden suyuda çok etkili oluyor ayağınız boşta kaldıkça yukarı kaldırın
Melegimveben NeslihanPiaAbac ayakların ağırmaya başlayınca mı büyümeye başlıyor canım ben 17. haftadayım ve 1 haftadır ayaklarımda hassasiyet oluştu çok ağırıyor 😥
NeslihanPiaAbac Emelimsi ezcacım beni her gördüğünde"gebeliğim aklıma geliyor"diyor o da çok şişmiş" 20gün sonra bişeyim kalmamıştı" dedi inşallah bizde de öyle öabuk olur
Keriminmutluannesi Emelimsi bazılarında ilk aydan şişlik çekiliyomuş ama ilk 2-3 -ayda hem kilo hem şişlik geçiyomuş diye duydum
elif0690 Melegimveben Benim de 1hafta önce şişmeye başladı..Şimdi 20.haftamdayım..Herkes çok erkn başlmş sonuna doğru napcaksın diyor..İyice moralim bozuluyor..
deletedmom26 Benim de 30 hafta da aşırı şişmeye başladı dün dayanamayıp 40 numara ayakkabı aldım bacaklarım ellerm davul gibi kendimi tanıyamıyorum ödem ellerimde uyuşukluk ayağım da ağrı yapıyo
Emelimsi İnşallah bizimkilerde doğumla beraber geçer... Ilık tuzlu su da bekletp sonra uyumak iyi geliyormuş die okudum, deneyeceğim bakalım