Glshhrn Kızlar detaylıya gittim 19+5 öyle denk gelmişti doktor tam olarak göremiyorum 2 hafta büyüsün daha net görürüm dedi yarıda bıraktı haftaya gidicez böyle olan var mı su içinde vs işe yarar mı ??
Glshhrn buusss ya ben çalışırken sürekli oturduğum için karın bölgemde özellikle çok yağ var kilom 80 falan ama boyum var karnımda sıkıntı var gördü görmesine bebeği aşırı bastırdı ama daha bitmedi 2 hafta büyüsün biraz daha garanti olsun bidaha bakalım dedi canım
Glshhrn UrasEgeninannesi göre göre cinsiyeti gördü kız demişlerdi erkek olduğunu gördü haftaya bidaha gidicem bi çok şeyi benimde gördü ama yine çağırdı daha iyi görmek için haftamda küçüktü zaten 22 olucam bidaki hafta insallah sorun yaşamam :)
buusss Glshhrn ay çokta değilmiş kilon takılma bencd bende o kilolarda hamile kaldım şuan 93 falanımdıd diye tahmin ediyorum benimde boyum 176 ama diyetisyene başladımm kontrollü ilerlemezsem çok zorlanırım ilerde böyle olmamalııı🙇🏻♀️🥺
UrasEgeninannesi Glshhrn sıkıntı olacağını sanmam. Cihazdan cihaza da fark ediyor olabilir tabi ama bebiş biraz daha büyümüş olur daha iyi olur 😊
Glshhrn UrasEgeninannesi aynen canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da fikrini paylaştığın için teşekkür ederim :)