Srzrk derinozkaya Ben Dünya yı çok beğendim. Deren de çok güzel bir isim ama sanki bu dönem çok fazla konulan bir isim. Yani bir Deren dönemi geliyor gibi hissettiyor bana :)
Zeynep0661 Seçeneklerine göre deren hoşuma gitti canım bende Asel düşünüyorum ama karar veremiyorum Tek Asel de olmuyor gibi yanına eklemek gerekiyormuş gibi geliyor ama ne? Bulamıyorum beğenemiyorum 🤦 ne kadar zormuş isim mevzusu🙄
derinozkaya Zeynep0661 terazi burcuyum bide ben o kadar zor ki 😹 ben kendi adıma yakın olsun istedim annemde cok asel zeynep istiyor cok hoş bence ama kendime koyacak olsam elli kere düsüncem 😹
derinozkaya Gizemito ay cok güzelmis umay 🥰 kısmet canım bana erkek dediler ben batın dedim kız olunca ay 7 halen isim yok 😬
Zeynep0661 derinozkaya bende terazi burcuyum kararsızlıkların en dibini yaşıyorm hep zaten 🙈 Zeynep kendi ismim onu da düşünmüyorum değil 😊 bizim de kaldı 80 gün
derinozkaya Zeynep0661 terazilere hayat cok zor 😹 annem zeynep benimde 🥰 annemi koyarsam kaynanamı isticek eşim oda cavidan 😫
Zeynep0661 derinozkaya o zaman sen bu seçeneklerine devam canım iki taraftan da sıkıntı olmasına gerek yok 😃
Didi6 derinozkaya Deren bu sıralar popüler bir isim. Ankette o yüzden en çok oyu o almış. Genellikle popüler isimler seçiliyor anketlerde zaten 😉 Ama bence Dünya ve Dora daha hoş ve özel isimler 💕
derinozkaya Didi6 degilmi bütün isimler güzel geliyor suan gerçi ben derin o deren ısınamadım aslında bi harf sadece ay isimsiz olacak sanırım 😬
Elvinmelvin Dünya bana çok negatif geliyo.Yalan dünya,zalim dünya,hain dünya,vay dünya dünya yalansın dünya diye şarkı bile var😀Hiç mükemmel dünya güzel dünya canım dünya diyeni duymadım.Dora muhteşem Deren de kibar 💚
Elvinmelvin Zeynep0661 gözünü seveyim Asel koyma .Bal köy Balçiçek köy,Balkız köy turkce tertemiz Mis gibi isim.Herkes Asel koymuş ve koyan tipler hep aynı🤦
Hatice_12_5 Elvinmelvin aselin anlamını biliyo musun da koyma diyosun çocuklara isim modaya uysun diye konulmaz..Rabbim hesabını soracak sana koydugun ismin ne anlama geldiğini soracak o yüzden bı isim koymadan önce anlamını araştırın..